Így ostromolják kövekkel, husángokkal a migránsok a déli határzárat

2021. október 15. 16:11

Nem szűnik a nyomás a déli határon.

2021. október 15. 16:11
null

„Kövekkel, husángokkal, csapatosan ostromolják Magyarország határait a migránsok” – írja a Magyarország Kormánya Facebook-oldal, a bejegyzéshez csatolt videóban pedig látni, ahogy az illegális migránsok nem egyszer husángokkal, kövekkel dobálják meg a déli határt védőket: 

A Szeged Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2021. október 15-én 12 óra 50 perckor Röszke külterületén újabb 12 határsértőt tartóztattak fel. Ellenőrzésük során a csoport tagjai afgán és török állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.A határsértőkkel szemben a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően jártak el.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap Bender
2021. október 17. 17:38
Nem telik töltényre, szabjátok meg? Vagy már a durrantástól is féltek, mint a pesti rendőrök? Az első géppuska sorozatok után megszűnne a rajcsúr ott a határon. Egyébként pedig a "baráti Szerbia" hatóságai a bokrokban verik a bránert, rendfenntartás helyett?
Bájron
2021. október 17. 15:47
Golyót a mocsoknak!
mgyfree
2021. október 16. 18:41
érdekes a magyar szurkolókat lehet viperával verni, de ezekkel mint a hímes tojással kell bánni
bagira
2021. október 16. 11:18
Tűzparancsot fegyverhasználat jogos az országra támadókra , megszállókat más nem állítja meg , hogy oszt a nyugati vörös banda mit mond az huszadrendű , nem szabad megfelelni nekik . Betolakodók euban gyilkolnak úton haladva sehol se , nyilván Európába beérkeznek parancsot teljesítenek fehér embert irtsák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!