Márki-Zay Péter: Karácsony Gergely 500 milliót költött a kampányára, míg én 20 milliót

2021. október 07. 11:26

„Én bármit felajánlok akár Karácsonynak, akár a pártoknak. Hiába beszélünk pozíció osztogatásokról, nem lesz Dobrev-kormány vagy Karácsony-kormány” – mondta az ATV-ben Márki-Zay.

2021. október 07. 11:26
null

„Nem hiúsági kérdés az, hogy ki lesz Orbán Viktor kihívója” – mondta korábban Márki-Zay Péter az ATV műsorában a szerda esti fejleményeket értékelve. Kiderült: számára Karácsony Gergely személye továbbra is szimpatikus, de szerinte a választók nem fogják annak elhinni, hogy hitelesen elszámoltatna „aki Tóth Csabával közösen vezette Zuglót”.

Karácsony Gergely azt mondta, hogy akkor lép vissza, ha egy villamos elüti, közvélemény-kutatások formájában megjött ez a villamos” – szögezte le Márki-Zay Péter.  

Eredetileg abban állapodtak meg Márki-Zay Péter szerint, hogy szerda este hatkor tárgyalnak, ott hoznak közösen döntést, amit majd csütörtök délelőtt bejelentenek. Karácsony Gergely megszegte a megállapodást azzal, hogy szerda délután kettőkor sajtónyilatkozatot tett, szerinte a főpolgármester visszaélt az ő jóhiszeműségével, és megpróbálta kész helyzet elé állítani és „belezsarolni a visszalépésbe”. „A Publicus felméréseit az MSZP és a Karácsony rendeli, ezt senki nem tekinti függetlennek” – mondja Márki-Zay Péter, aki szerint a Medián felmérése független, de a közösségi média jelenlét és a Google keresések is.

„Én bármit felajánlok akár Karácsonynak, akár a pártoknak. Hiába beszélünk pozíció osztogatásokról, nem lesz Dobrev-kormány vagy Karácsony-kormány” – hangsúlyozta a hódmezővásárhelyi polgármester, aki szerint „vannak nagy számban emberek, akik eddig a Fideszre szavaztak, de ha én leszek a közös miniszterelnök-jelölt, akkor az összefogásra fognak”.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2021. október 08. 16:52
Karácsonnyal együtt, 520 milliót költöttünk a kampányra! Még nincs vége!
formaegy
2021. október 07. 17:49
500 millió fővárosiak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vajon honnan, miből? Szétosztotta a szegények között? Mert ugye ezt fröcsögik állandóan, hogy milyen nehéz az embereknek....... 500 millió !!!!!!!!!! Várjuk az ATV Egonkájától az agytröszt vendégeitől, hogy mi mindenre lett volna ez elég!
critical man
2021. október 07. 15:36
A Lánchíd felújítás pótköltségének az egytizedéről kiderült, hogy mire költötték.
nempolitizálok
2021. október 07. 14:27
Azt nem Karácsony fizette, hanem mi Bp-ek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!