Már több mint egymillióan írták alá a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíciót

2021. október 03. 20:17

Hollik István szerint a baloldal 15 év alatt Gyurcsánytól Gyurcsányig jutott, hiszen ő a vezetője a baloldalnak ma is.

2021. október 03. 20:17
null

„A Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíció eddigi több mint egymillió aláírója emlékszik Gyurcsány Ferenc kudarcos politikájára és nem szeretné, ha visszatérne a hatalomba” – jelentette ki vasárnapi sajtótájékoztatóján Budapesten a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hollik István emlékeztetett arra, hogy a baloldal 15 év alatt Gyurcsánytól Gyurcsányig jutott, ő a vezetője a baloldalnak ma is. Hozzátette: azt is tudják, hogy az ellenzéki előválasztás színjáték csupán, amelyet Gyurcsány Ferenc irányít.

Mindegy ki lesz a miniszterelnök-jelölt

A kormánypárti politikus szerint érdektelen, hogy Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára vagy a bábja, Karácsony Gergely főpolgármester lesz-e a baloldal miniszterelnök-jelöltje.Hollik István a sajtótájékoztatón közölte, hogy

a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! aláírásgyűjtés addig folytatódik, amíg minden támogatóhoz eljut.

A petíciót hamarosan online formában is megnyitják. A politikus a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíció jelentőségéről, a 2022-es országgyűlési választás tétjéről hangsúlyozta: bő fél év múlva két politika, a 2010 óta folytatott országépítés és Gyurcsány Ferenc politikája között kell választani.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. október 04. 18:33
Visszaszívom, amit hatszázezernél írtam. No, megy ez.
Isten jobb keze
2021. október 04. 11:52
Igen,nagyon is tisztában vagyunk vele, hogy a fidesznél hogyan működik a matematika! Álmidjatok hülye gyerekek! Ez annyira igaz, mint hogy eddig min 10 millióan látogattakki a vadászatira! Jut eszembe valakinek felelnie kellene a nagy veszteségért, a mérhetetlen lopás miatt ami a vadászatit illeti valakik milliárdosak lettek ismért!
fcukkindergarty
2021. október 04. 07:04
Eddig a Kubatov lista miatt a választásokkor mindig elkerülték a házamat a fideszes buzgárok, remélem, hogy a kopasz tesó Hollik végre ide küld egyet nekem, szívesen felvilágosítom az agyhalottat! Belépő kérdés: Mitől vált az ország leggazdagabb emberévé 4 év alatt Mészáros Lőrinc? 1., Azért, mert a hálátlan Simicska után, most rajta keresztül lopja ki az ország GDP-ét a fidesz és orbánviktor a saját zsebébe. 2., Mészáros Lölő egy közgazdasági gázszerelő zseni, akiből minden évszázadban csak egy születik. 3., Mészáros egy alkimista, aki át tudja alakítani a fémeket arannyá. Na, nagyferók, jeszenszki zsozsók, ákosok, kudlik julik Ti mit válaszolnátok?
neociprióta
2021. október 04. 06:18
javaslom egészitsük ki a peticiót a stop orbán adalékkal és állitom,hogy egész Európa alá fogja irni, nem is szólva a magyarságról bel és külföldön egyaránt...LOL
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!