Levetették a mezt az újpesti szurkolók a játékosokkal

2021. október 02. 19:13

Elfogyott az Újpest-szurkolók türelme.

2021. október 02. 19:13
null

A Gyirmót elleni vereségével nyolc forduló után sereghajtó az Újpest az OTP Bank Ligában – írja az M4Sport. Michael Oenning együttese eddig három döntetlen mellett az újonc csapat ellen már ötödik vereségét könyvelhette el, s továbbra is elég kilátástalan a helyzete. A mérkőzést követően a klub szurkolói elég egyértelműen tudatták a futballistákkal felháborodásukat: egyesével kihívták magukhoz a játékosokat, s levetették velük a lila-fehér mezt.

Az ominózus esetről készült videót itt tekinthetik meg. 

A nyitókép illusztráció. Forrása: MTI/Vajda János

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. október 04. 00:07
"Az Újpest egykor ünnepelt, ötszörös válogatott labdarúgója, ötszörös bajnoka 64 évesen a Fülöp-szigeteken halt meg, nyomorban. Hangyák, patkányok között, víz és áram nélküli viskóban éldegélt. Legyengült állapotban kómába esett, a cebui állami kórházban pedig már nem tudták megmenteni az életét." https://www.blikk.hu/sport/magyar-foci/ujpest-legenda-halala-kolar-endre-fulop-szigetek/che52wg?utm_source=related&utm_medium=www.egeszsegkalauz.hu&utm_campaign=widget-1759407
Dr. Greta Grünberg
2021. október 03. 12:03
A diverzitás hiánya és a kulturális normák (pl. térdelés) be nem tartása valóban szörnyű, érthető a szurkolók dühe.
KannibálTatárÚr
2021. október 03. 00:34
Egy időben ha nem ment a játék, azt mondták a játékosokra, hogy a lábukba beállott a Göröcs. (A fiataloknak és butáknak: Göröcs az egyik legjobb magyar focista volt).
makám
2021. október 02. 23:05
vagy szurkolhatnának a gyirmótnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!