Karácsony Gergely archiválta, de nem hozza nyilvánosságra a Gyurcsánytól kapott sms-eket

2021. október 13. 21:13

Fenntartja azt az állítását, hogy vannak zsaroló sms-k a telefonjában Gyurcsány Ferenctől, mégsem hozza ezeket nyilvánosságra Karácsony Gergely – árulta el Bolgár Györgynek a Klubrádióban a főpolgármester.

2021. október 13. 21:13
null

Karácsony Gergely egy háttérbeszélgetésen azt mondta, hogy Gyurcsány Ferenc sms-ben próbálta megzsarolni, ezeket az üzeneteket pedig archiválta is.  Gyurcsány Ferenc erre reagálva a Facebookon felhatalmazta a főpolgármestert, hogy hozza nyilvánosságra az üzenetváltásaikat.

Karácsony Gergely Bolgár Györgynek a Klubrádióban azt nyilatkozta, hogy a „Gyurcsány Ferenc sms-eire vonatkozó kijelentések egy olyan sajtóbeszélgetésen hangoztak el, ahol kijelentette, hogy most politikailag turbulens időszakban vannak, amin túl kell lépni”.

„Fenntartva azt, hogy van néhány ilyen sms a telefonomban, inkább azt gondolom, hogy nem most kell erről beszélgetnünk. Az kétségtelen, hogy nekem nem szimpatikus az a helyzet, ami kialakult, ismerem a polgármester társaimat, tudom, hogy milyen politikai nyomás alá helyezik őket a koalíciós partnereik” – mondta Karácsony hozzátéve, hogy „nehéz pályán edződött Zuglóban”.

Az előválasztás őshazájában, az Egyesült Államokban még ennél is durvább viták vannak” – tette hozzá fenntartva annak lehetőségét, hogy „ezek az üzenetek egyszer majd napvilágot látnak, de most a maga részéről kiszállna ebből a konfliktusból”.

Fotó: Attila KISBENEDEK / AFP

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. október 15. 09:01
Ha nem bizonyítja be Karácsony Gergő a vádakat... AKKOR AMIKKEL VÁDOLT, AZ AKKOR ALJAS VÁDASKODÁS MARAD!!!!!!
kitiltott
2021. október 14. 15:59
Karácsony most meg csak politikai hulla.. De Hamarosan ő lesz a mártír aki miatt elmennek az ellenzekiek szavazni.. Ne legyen igazam.. De Gergő élete hamarosan igazi be fogkerulni
geyza1947
2021. október 14. 10:09
Gyurcsány és Karácsony között annyi a különbség, hogy Karácsony nem akarja szétverni az összefogást !
madárinfluencer
2021. október 14. 09:37
Érthető, hogy nem hozza nyilvánosságra a zsaroló sms-eket, mert az utolsóban valószínűleg valami ilyesmi állhatott: "Gergő! Ha nyilvénosságra hozod az sms-eimet, akkor elásunk!!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!