Döntött a Jobbik, kit támogatnak az előválasztás második fordulójában

2021. október 04. 14:28

Elnökségi ülésen volt parlament helyett Jakab Péter.

2021. október 04. 14:28
null

Mint arról mi is beszámoltunk, Jakab Péter nem ment be a parlament hétfői plenáris ülésére. Dömötör Csaba kérdőre is vonta a jobbikosokat, az államtitkár szerint azoknak lett igazuk, akik azt mondták,

Jakab Péternek nem lesz bátorsága ahhoz, hogy a parlamentben megpróbálja elmagyarázni az elmúlt napok történéseit”,

utalva arra, hogy Jakab Péter nem jutott be az előválasztás második fordulójába, és még saját választókerületében is kikapott.

Döntöttek: nem támogatnak senkit

A Jobbik-elnök közösségi oldalán számolt be arról, hogy a Jobbik elnökségi hétfőn összeült, hogy megvitassák, kit támogatnak az előválasztás második fordulójában. Mint fogalmazott, 

akit Ti megneveztek közös miniszterelnök-jelöltnek, azt fogjuk teljes mellszélességgel támogatni.”

Jakab ismét üzent a második fordulóba jutott miniszterelnök-jelölteknek: „ne egymással szemben határozzák meg magukat, ne a másikat támadják, mert azzal a másik szavazótáborát is támadják”.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hidegfehérmintaled
2021. október 04. 18:37
„ne egymással szemben határozzák meg magukat, ne a másikat támadják, mert azzal a másik szavazótáborát is támadják”. Azt az érzékenységet petike....... na az neked nincs.
Sün Balázs
2021. október 04. 17:40
Röviden! 2021. 10.03. 15:24 Most, hogy Jakab kiesett már, szerinted nincs is kit, mint ellenzéki jelöltet támogatni a majd a tavaszi választáson. Akkor tudod, mit támogasd Orbán Viktort, tőle még várhatsz valami javulást az életedben, vagy el se menj szavazni, mert neked már úgy mindegy!!
olajfa1
2021. október 04. 17:24
De hát "kinek si szólt a fülemüle?" "Ide is ütött "nekem szólt", oda is ütött "nekem szólt"... Ezt megoldotta!... Most már csak az a kérdés hogy a választók mit mondanak! NEM MOST!!! HANEM JÖVŐ TAVASSZAL!...
neven
2021. október 04. 17:07
ha lenne gerince a kétkulacsos aljas hazudozó nemzetietlen jakabocskának, akkor ekkora lebőgés után lemondott volna.... de nem,... ez a lelki kripli még most is csak böfög, a magyar nemzet és szuverenitás helyett a hugyos gyurcsótány és a nyugati - LMBthjkdhag- vagy mi a fax - ördögi tervét támogatja az árulója!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!