Itt az új, filctollal javított előválasztási szavazólap

2021. október 09. 20:39

Karácsony Gergelynek X-ek helyett fekete pontok jutottak.

2021. október 09. 20:39
null

Csak úgy tudta már törölni az Országos Előválasztási Iroda a hét elején nyomdába küldött szavazólapokról Karácsony Gergelyt, hogy filctollal, kézzel húzták át a nevét, írja a Hvg.

Az Előválasztás 2021 Facebook-oldalán tette közzé, mit javasol az OEVI, hogyan töröljék Karácsony Gergelyt a szavazólapról: a szavazat leadására szolgáló rubrikát ki kell satírozni és a jelölt nevét, valamint a jelölő szervezeteit tartalmazó sort a bal alsó saroktól a jobb felső sarokig tartó vonallal át kell húzni. 

Emellett arra is felhívták a figyelmet, hogy a szavazóbiztosok csak olyan szavazólapot adhatnak át a választóknak, melyeken a fenti módosításokat elvégezték. Arra az esetre, ha egy szavazó nem ilyen szavazólapot kap a szavazóbiztostól, akkor azt adja vissza a szavazóbiztosnak és kérje meg, hogy törölje róla Karácsony Gergely sorát és szavazási rubrikáját.

Fotó: Facebook

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2021. október 10. 23:52
Hádebazmeg, nem lett volna egyszerűbb és szebb levágni? Ennyi agytrösztöt .
sorivo4
2021. október 10. 15:37
Három párt kihúzva.
Pierre
2021. október 10. 12:19
ilyen, amikor keves penzbol kell fozni.
Most80
2021. október 10. 11:14
Elképzelem az önkénteseket/aktivistákat, akik ingyen, éjszakába nyúlóan végzik a filctollal áthúzás monoton, lélekölő munkáját ezeknek a jómadaraknak. Nem tudok gratulálni az értékes életidő ilyetén eltöltéséhez. (Az automatizálásba, gondolom, az informatikai kudarc után, nem mertek belefogni.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!