Így próbálnak áttörni a határon a migránsok

2021. október 06. 07:56

A felvételeken szinte kizárólag fiatal, életerős férfiak ostromolják a déli határzárat.

2021. október 06. 07:56
null

„Helyzetjelentés a határról. Egyre több migráns próbál átjutni a déli határzáron”írja Magyarország Kormányának Facebook-oldala. A két perces, mellékelt videóban szó esik arról, hogy milyen eszközöket vetnek be a migránsok, és hogyan küzdenek az illegális határátlépések ellen a magyar rendvédelmi erők.

Kép forrása: Facebook-videó

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bispora
2021. október 07. 08:48
Mindeközben Dániában (csak hogy lássuk miért kell a prevencióra, erős határőrizetre koncentrálnunk): "Inger Stojberg és a Dán Néppárt javaslata: A beilleszkedésre alkalmatlan külföldieket el kell távolítani Dániából! Ezért a Dán Néppárt és én azt javasoljuk, hogy 2030 előtt határozzunk meg egy 70 százalékos kötelező létszámcsökkentést a következő csoportok számára: 1. A három hónapnál hosszabb börtönbüntetéssel járó bűncselekményért elítéltek. 2. Azok, akik az elmúlt tíz évből hét évben nem rendelkeztek rendes munkaviszonnyal. 3. Azok, akik több mint tizenkét egymást követő hónapban szociális segélyből éltek. 4. Azok, akik az elmúlt tíz évből több mint nyolc éven keresztül részesültek állami támogatásban. 5. Azok, akik nem estek át az integrációs törvény által előírt integrációs programokon. 6. Azok, akik nem tettek sikeres dán 2 vizsgát vagy ezzel egyenértékű vagy magasabb szintű dán nyelvvizsgát. "
Dunhill67
2021. október 06. 22:01
géppuska...sok....rengeteg tölténnyel
cutcopy
2021. október 06. 12:03
80 ezer migráns X 3500-4000 euró csak ebben az évben jóócskán több mint százmilliárd forint..
mokány
2021. október 06. 11:24
Az Usa földön , vízen ( tengeren ) , levegőben megszállta az EU görögországi határát . Biztosítva a dollár érdekeit . A dollár érdeke az invázió ( emberkereskedelem ) .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!