Fürjes Balázs: Megvédtük az 56-os villamos megállóit

2021. október 04. 12:22

Fürjes szerint a villamosközlekedés fejlesztése alapvető fontosságú, és hozzájárul ahhoz, hogy élhetőbb legyen a főváros.

2021. október 04. 12:22
null

Ahogy arról korábban már mi is hírt adtunk, a Fővárosi Önkormányzat és a BKK az 56-os villamos Nyúl utcai és a Nagyajtai utcai megállóinak megszüntetését tervezte, amely tervezet ellen Fürjes Balázs indított el kezdeményezést még szeptember közepén. A Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára hétfői Facebook-bejegyzésében azt írta:

„Megkerestem Karácsony Gergelyt és a BKK-t, és kértem, hogy a budaiak érdekében álljanak el a tervtől. Jó hír! A fellépés sikeres volt. Dr. Walter Katalin, a BKK vezérigazgatója írásba adta: a Főváros nem szünteti meg a Nyúl utcai és a Nagyajtai utcai villamosmegállókat. Ennyi? Nem! A következő lépés, hogy elérjük az 56-os villamosvonal felújítását és az akadálymentesítést.” 

Fürjes szerint a villamosközlekedés fejlesztése alapvető fontosságú, hiszen a felújított, igényes és kényelmes villamosokat többen választják majd utazásra, ezzel élhetőbb lesz a város.

Nyitókép: Facebook

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2021. október 04. 14:25
„Megkerestem Karácsony Gergelyt és a BKK-t, és kértem, hogy a budaiak érdekében álljanak el a tervtől. Jó hír! A fellépés sikeres volt. Dr. Walter Katalin, a BKK vezérigazgatója írásba adta: a Főváros nem szünteti meg a Nyúl utcai és a Nagyajtai utcai villamosmegállókat. Ennyi? Nem! A következő lépés, hogy elérjük az 56-os villamosvonal felújítását és az akadálymentesítést.” Köszönjük a nagyszerű győzelmi jelentést! Gigászi munka volt, de megcsináltuk! Mostantól a felső határ a csillagos ég.
Anonymtalan
2021. október 04. 13:20
Vigyázzatok mert Germániumtranzisztor-Zaj Petya szorgosan jegyzetel, hogy hol lehet Karácsoly Gelgelkkét a villamossal elütetni majd a csúnya gonosz a Orbánra fogni.
csanaki
2021. október 04. 13:05
Aztán a 2.ker jövőre csodálatosan megválasztja Tordai Bencust Fürjes helyett, hálából a törődésért A fővárosi bolsikért nem érdemes dolgozni. Tarlós példája mutatta ezt igazán.
T. Péter
2021. október 04. 13:03
"Fürjes szerint a villamosközlekedés fejlesztése alapvető fontosságú, hiszen a felújított, igényes és kényelmes villamosokat többen választják majd utazásra, ezzel élhetőbb lesz a város." Egyetértünk. Most már csak rá kellene venni a kormányt, hogy a CAF-ok harmadik ütemét is vegye fel az IKOP Pluszba, akkor le lehetne hívni őket végre. Fogy az idő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!