Gyurcsány korábbi testőre rendszeres vendége volt Karácsony kampányrendezvényeinek

2021. október 09. 10:21

Gyurcsány Ferenc volt testőre, Handl Tamás részt vett Karácsony Gergely több kampányrendezvényén. A rákosmenti eseményen láthatóan testőri feladatokat is ellátott. Megkérdeztük a feleket, milyen minőségben is vett részt a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság vezetője ezeken a rendezvényeken. Választ még nem kaptunk.

2021. október 09. 10:21
null
Nagy Gábor
Nagy Gábor

Úgy tűnik, hogy Handl Tamás, Gyurcsány Ferenc korábbi testőre nem csupán a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság (FÖRI) vezetésével van elfoglalva munkaidejében, ott volt Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt több kampányrendezvényén. Sőt.

Botrányt botrányra halmoz Handl Tamás

Handl Tamás a 2019-es önkormányzati választásokat követően, Karácsony Gergely javaslatára került a FÖRI élére, azóta pedig számos botrány alakult ki az általa vezetett szervezet körül. Tavaly januárban a Magyar Hírlap arról írt: a Karácsony-féle városmenedzsment minden előzetes figyelmeztetés nélkül, a rendkívüli jogrenddel visszaélve felmondta az együttműködési megállapodást a Doktorok az Állatokért Állategészségügyi Közhasznú Alapítvánnyal (DOKTA). Ezzel veszélybe került az Illatos úti állatmenhely szakmai támogatása.

Tavaly februárban a HírTV számolt be arról a felvételről, amelyen a FÖRI vezetője azt ecsetelte: meg kell emelni az autósok büntetésének a számát. „Ha felülmegyünk a kereten, amit kijelöltünk vonalnak, és megcsináljuk a dupláját és megcsináljuk a háromszorosát, a következő évben feljebb tudjuk emelni a szintet. Nem akarunk még annál is feljebb menni, mert felemeljük a szintet, mondjuk a duplájára, simán meg tudjuk csinálni. Tudunk venni számítógépet, tudunk venni autót, tudunk venni egy csomó mindent, ami megkönnyíti a munkánkat” – fogalmazott Gyurcsány egykori testőre, hozzáfűzve: azért akar szigorúbb fellépést, mert kevésnek tartja a befolyó bírságot, amelyből a főváros is vastagon kap.

Szeptember végén pedig a Mandiner adott hírt a FÖRI-n belüli szervezeti változtatásokról, amelynek révén ugyancsak a budapesti autósok büntetésére helyezhetik a hangsúlyt.

Kampánykörút Gyurcsány egykori testőrével

Visszatérve Karácsony Gergely kormányfőjelölt országjárása, Handl Tamás a már említett rákosmenti rendezvény mellett feltűnt a miskolci és a kalocsai eseményen, de a Telex imázsvideójában is látható volt pár snitt elejéig.

Handl Tamás Rákosmentén <p> Forrás: Pesti Riporter Facebook-oldala
Handl Tamás Rákosmentén

Forrás: Pesti Riporter Facebook-oldala

A FÖRI vezetője Miskolcon, a háttérben <p> Forrás: MiNap Online
A FÖRI vezetője Miskolcon, a háttérben

Forrás: MiNap Online

Gyurcsány korábbi testőre Kalocsán <p> Forrás: Facebook
Gyurcsány korábbi testőre Kalocsán

Forrás: Facebook

Handl Tamás Győrött <p> Forrás: Telex
Handl Tamás Győrött

Forrás: Telex

Érdeklődtünk a Párbeszédnél, a Fővárosi Önkormányzatnál, illetve a FÖRI-nél, hogy megtudjuk: milyen minőségben vett részt Karácsony Gergely országjárásán Handl Tamás, de választ cikkünk megjelenéséig nem kaptunk.

Jakab Péter is nehézfiúkkal járta az országot

Amint arról a Mandiner beszámolt, egy kutyát sétáltató járókelővel dulakodtak a Jobbik elnökének kísérői Hajdúhadházán. Egyikük a Ripost információi szerint a rendőrségi jegyzőkönyvben magát „Jakab Péter testőrének” nevezte. Később viszont kiderült: a letepert férfi nem volt más, mint Rubi Gergely, a Jobbik korábbi országgyűlési képviselője. „Rubi már Vona Gábor kampányában is többször megzavarta a kampányrendezvényeket, és egészen biztosan most is ugyanez történt” – írta közösségi oldalán Jakab elődje, Sneider Tamás.

Címlapkép forrása: KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI 24 ÓRA

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. október 09. 19:54
jakabinus
Anyádcsipája
2021. október 09. 16:07
"Gyurcsány korábbi testőre..." --- Miiii??!! Hogy?? Milyen korábbi testőr?? Mikor kellett Gyurcsánynak testőr? A miniszterelnök úr mindig szabadon járt-kelt a nép között. Semmi golyóálló mellény, se testőrök, semmi! Ő bármikor kisétált a Margit-szigetre, sőt, ott kocogott, gyűléseket tartott, megemlékezéseket. Soha nem kellett neki testőr, meg golyóálló kocsi. Nem úgy, mint a Zorbánnak! Az ki sem merészkedik az emberek közé. A Karamella kolostor vastag falai mögé bújik, és golyóálló mellényben alszik.
Gyéressy Károly
2021. október 09. 12:18
Ez a cikk egy nulla.
__Y__
2021. október 09. 11:47
Valaki szólhatna az írónak, hogy elkésett ezzel a cikkel, mert Karácsony már visszalépett. Ez így már nem sokat ér a Kesmának. Hogyhogy nem azt írja meg, hogy Márki-Zay Péter rendezvényeit látogatja Gyurcsány unokahúgánakanővérénekalánya?! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!