Dobrev: Nagyon meg vagyok ütve

2021. október 15. 14:08

A DK-s politikus arra reagált így, hogy Karácsony Gergely elmondta: inkább mégsem zsarolta őt Gyurcsány Ferenc.

2021. október 15. 14:08
null

Dobrev Klára a Spirit FM Aktuál című műsorában reagált Márki-Zay Péter kijelentésére, amely szerint csapata a tiszták szövetsége. „Nem tudom, mennyire lehet pozitív üzenetnek tekinteni azt, ha az üzenet másik oldala az, hogy akkor vele szemben talán a tisztátalanok állnak, és én ezt nem gondolnám egy jó ötletnek így megosztani az ellenzéket, hogy tiszták és tisztátalanok” – mondta a DK miniszterelnök-jelöltje.

Dobrev Klára beszélt a közötte és Márki-Zay között fennálló különbségről: míg ő a költségvetés nagy átcsoportosításával elsősorban az emberekhez juttatna forrást, magasabb, tisztességesebb bérekkel, tisztességesebb nyugdíjakkal, addig Márki-Zay Péter egy konzervatívabb, nevező politikát folytat – véli.

A DK miniszterelnök-jelöltjét arra is reagáltatták, hogy Karácsony Gergely csütörtök este visszakozott az Egyenes Beszédben, és kijelentette: mégsem értelmezhetőek zsarolásnak Gyurcsány Ferenc üzenetei.

Nagyon meg vagyok ütve azért, mert számítottam arra, hogy ilyen típusú kampányban lesz részem, amikor hazug vádakkal illetnek engem, vagy minket a Demokratikus Koalíció közösségét, hiszen van is ebben tapasztalatom, már 20 éve küzdünk a Fidesszel, de tényleg meg vagyok ütve, hogy ez a saját szövetségeseinktől jön, és az első fordulónak az egyébként kifejezetten emelkedett és jó hangulatú, nagyon szakmai vitáját itt egy pánikreakció és versengés váltotta fel” – jelentette ki ezzel kapcsolatban Dobrev, aki saját felelősségét abban látja, hogy túl sokáig maradt csöndben, hamarabb kellett volna azt mondania, így nem lehet egymással küzdeni.

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
baan56
2021. október 17. 11:18
Ilyen ember vár összefogást ,aki Brüsszelben Mo. ellen dolgozik ? Ő egy nettó áruló !!!!!
Ma is bukik a Zorbán...
2021. október 16. 17:35
A KAMUbasült Pojáca egy nagyon vicces fiú.. Először azt mondta, hogy csak akkor lép vissza, ha... Aztán ráparancsoltak, hogy "De! Visszalépsz!". Aztán beismerte, hogy a Fletó zsarolja. Erre mondták neki, hogy "mostantól az is másképp volt". És megint becsicskult... Hihetetlen ez a puliszkagerincű bolsevista suttyó.
Kardhal
2021. október 16. 16:25
Remélem jövö évig elpusztitjátok egymást férgek hogy a Viktornak kevesebb gondja legyen!!!
lynx
2021. október 16. 03:34
Meg van ütve. A macska meg fel van mászva a fára. Magyarul sem tud. Ütődött.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!