Így számolják az előválasztás második fordulójának szavazatait

2021. október 17. 10:06

Elkezdődött a második előválasztási fordulóban leadott szavazatok számlálása.

2021. október 17. 10:06
null

Az MSZP székházából jelentkezett az előválasztást lebonyolító csapat egy videóval, amelyben bemutatják, hogyan zajlik a szavazatok számlása a második fordulóban. 

Számtalan szavazatot fognak megszámolni, mégpedig számosan”

 – jelentette ki a szervező. Elmondása szerint több százan mentek el szavazatot számlálni. Kifejtette, hogy este nyolc-kilenc körül tervezik az első eredményközlést, addig is csak feldolgozottsági adatokat terveznek kiadni.

Nyitókép: Előválasztás Facebook-oldala

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
..--..
2021. október 18. 08:49
-zsoltkom- "Így számolják az előválasztás második fordulójának szavazatait" Hát ilyen lehetőséget a nemzeti konzultáció esetén nem nyújtott a Fidesz-birodalom. Ott el kellett hinni, hogy megszámolják az íveket és az ikszeket is kérdések szerint. Film nem készült róla... de szabály és rendszer sem a hitelességhez. Így hát meghagyták az embereket abban hitben, hogy a Fidesz lemérte egy doboznyi konzultáció súlyát és beszorozta... amennyivel akarta.
zakar zoltán béla
2021. október 17. 13:33
paszta kaviarka mazsola
TK421
2021. október 17. 11:16
Na jó, de hol vannak a BMW-k? Tudjátok, amelyikek hozzák az előregyártott klárikás szavazócédulákat, ha útközben árokba nem futnak. Hiába, ez az európai értelemben vett demokratikus választás melós ügy...
Reszelő Aladár
2021. október 17. 11:06
Számolás közben pedig jön majd a pénzes postás és kiosztja a nyugdíjprémiumot. Majd utána egy szabadnép félórában jön az illetékes elvtárs, aki elmagyarázza, hogy ezt a pénz még a Bajnai kormánytól kapták, hiszen ők hozták a törvényt erről. Magyar Gyuri meg majd kitalálja, hogy ki nyerjen. Feri a cimbije, de nyerni vele nem lehet, a Gyurka meg többet fizet és akár még nyerhetnek is jövőre. Nehéz döntés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!