Vörös Imre: Karácsony Gergely nem mondott igazat, nem változtattam a véleményemen

2021. szeptember 25. 20:37

A korábbi alkotmánybíró a pénteki vitát látva megdöbbenve tapasztalta, hogy Karácsony Gergely valótlanságot állított róla.

2021. szeptember 25. 20:37
null

A péntek esti ellenzéki miniszterelnök-jelöltek második vitáján Dobrev Klára többek között arról beszélt, hogy a kormányváltás után akár feles többséggel is le kell bontani a NER rendszerét, „hatályon kívül kell helyezni az illegitim módon, egy párt egyeduralma érdekében meghozott kétharmados törvényeket, különben Orbánék pár hónap alatt  megfojtják az új kormányt.

A vitán azonban Karácsony Gergely az MSZP-P miniszterelnök-jelöltje azt vágta Dobrev Klára fejéhez, hogy mindez „humbug” és „már Vörös Imre sem gondolja, hogy feles többséggel el lehetne törölni a kétharmados törvényeket” – írja a Nyugati Fény.

A portál a vita után telefonon érte el Vörös Imre, korábbi alkotmánybírót, aki a portálnak elmondta:

a pénteki vitát látva megdöbbenve tapasztalta, hogy Karácsony Gergely valótlanságot állított róla.

Hozzátette: semmiben nem változtatta meg a véleményét, és semmi olyan nyilatkozatot nem tett, amiből Karácsony erre a következtetésre juthatott volna.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
khomeini
2021. szeptember 26. 11:20
Mindkét dolog több, mint kínos. Egyrészt az, hogy Karácsony mások nevében tesz állításokat anélkül, hogy arról egyébként a meghivatkozott embert megkérdezné, illetve az is, hogy egy volt alkotmánybíró ilyen nézeteket vall.
tölgy
2021. szeptember 26. 10:28
"Vörös Imre: Karácsony Gergely nem mondott igazat" Mi ebben a meglepetés? Hazuggeri hazudik, mint főnökei a böszme és a böszméné, reggel, éjjel, meg este...
Rocktoberi
2021. szeptember 26. 09:54
Vörös Imre.... Nomen est omen. Szívesen pofán basznám egy szívlapáttal ezt a szarházit.
jobbközépen
2021. szeptember 26. 09:33
Vörös Imréről nekem a Prognózis zenekar ugrik be elsőre. Volt egy daluk: " azt beszéli már az egész város "( hogy geli tudása hiányos).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!