Nem napok, nem hetek, hanem hónapok óta készül az összellenzék arra az előválasztásra, ami alig fél óra alatt omlott össze

2021. szeptember 18. 13:19

Ez bizony a NER ellenzéki pártjainak fokmérője, most mutatták meg igazán, mire jutottak.

2021. szeptember 18. 13:19
null
Jobbegyenes

„Nem napok, nem hetek, hanem hónapok óta készül az összellenzék arra az előválasztásra, ami alig fél óra alatt omlott össze.

A piszkos kis háttéralkukkal, visszaléptetésekkel már korábban önmaga paródiájává züllesztett úgynevezett előválasztásról már eddig is tudtuk, hogy csupán arról szól, hogy az ellenzéki pártok vezető elitjei egymás közt lebokszolák, ki melyik műbőrszivacson foglalhat helyet a kényelmes, túl sok melóval és nulla felelősséggel járó ellenzéki padsorok között, de legalább abban bízhattak a józanabbul gondolkodó ellenzéki szavazók, hogy azért van bennük annyi profizmus – pardon maradjunk a talajon – sütnivaló, és tisztesség, hogy egy nyomorult, egymás közti szavazósdit meg tudnak rendezni.

Nem, nem tudnak.

Talán mindegy is, hogy a szaktudás hiányzik hozzá, esetleg a szakmai alázat, esetleg az alaposság, odafigyelés (vagy mindhárom) a lényeg az, hogy a magukat kormányzóképesnek beállító ellenzéki pártok még egy szavazást sem tudnak rendesen összehozni (nyilván senki higgye el azt az ordas nagy kamut, hogy a "nagy érdeklődés" miatt omlott össze a rendszer).

Ez elég rossz hír a számukra és az országnak, ugyanis még egy falusi részönkormányzatot is bonyolultabb eligazgatni, mint a fentebb látható kamutevékenységet.

Ez bizony a NER ellenzéki pártjainak fokmérője, most mutatták meg igazán, mire jutottak az elmúlt 11 év kényelmes ellenzékeskedés közepette:

Egy fél óráig működő, majd összeomló előválasztásig.”

Nyitókép: Jobbegyenes, Facebook

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iimre
2021. szeptember 19. 12:29
"Nem napok, nem hetek, hanem hónapok óta készül az összellenzék arra az előválasztásra, ami alig fél óra alatt omlott össze." Bocsánat, akkor logikus az is, hogy az elnyomó és diktatórikus kormány pont ugyanennyi ideig készülhetett az előválasztás megfúrására -- csakhogy az ellenzék annyira jól összerakta és zárta a rendszert, hogy a végén az OGV&Co. kénytelen volt (közpénzen!) megvenni a Pegazus kémprogramot, hogy lehallgathassák a megélhetésiek rendszergazdáit, ugye... :D
Emery4919
2021. szeptember 19. 09:27
A hálózatok már ilyenek. "Tetszettek volna" egy (inkább két) szolgáltatótól legalább 50 Mb/s-os VPN-t bérelni egy jó nagy felhővel együtt. De ehhez ész is, meg egy általános alsó tagozatos informatikai tudást minimálisan meghaladó ismeretek is kellenek. Ja, hogy a kormány nem ad rá pénzt. Hát B+, ez már így szok lenni.
states
2021. szeptember 19. 06:53
Amikor a legendás komcsi szürkeállományt keresztezik a nácival, akkor az minden jel szerint tovább szürkül.
jánosbácsi
2021. szeptember 18. 22:28
"Nem napok, nem hetek, hanem hónapok óta készül az összellenzék arra az előválasztásra, ami alig fél óra alatt omlott össze." Hülye gyerek. A Fidesznek ugyanennyi ideje volt a felkészülni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!