Videóban mutatják be, hogyan lehetett nyelvvizsga nélkül egyetemi oktató Karácsony Gergely

2021. szeptember 11. 11:03

Felmerül a gyanú, hogy a nyelvvizsgával nem rendelkező főpolgármestert protekcióval vették fel az egyetemre.

2021. szeptember 11. 11:03
null

Rákay Philip Facebook-posztban számol be arról, hogy „megérkezett az Oktatási Hivatal vizsgálatának eredménye, melyből kiderült, hogy Karácsony Gergely jogszabályt sértő módon szerezte tanársegédi és adjunktusi állásait a Corvinus egyetemen”. A 32 megvizsgált oktatóból egyedül nála állapították meg a szabálytalanságot.

A videós anyagból az derül ki, hogy Karácsonynak hiányzott a szükséges képesítése az egyetemi munkához, mégis tanársegéd lehetett 2004-ben, csupán 2 hónappal azután, hogy jól fizetett tanácsadója lett a Miniszterelnökségnek.

Minden jel arra utal – közli Rákay –, hogy a főpolgármestert protekcióval vették fel az egyetemre. Ezek után a médiaszakember végigveszi az elmúlt hónapok eseményeit, amikor kiderült, hogy Karácsony nem beszél idegen nyelveket.

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
btete
2021. szeptember 11. 14:26
Ha jelentkezem egy állásra úgy, hogy nincs meg az iskolai végzettségem vagy nyelvvizsgám ennek ellenére felvesznek akkor miért az a hibás aki jelentkezett és miért nem az aki felvette? 2022-ben arról szavaz a nép hogy Orbán vagy nem Orbán, a nem Orbánt hivhatják Kovács V. Jánosnak vagy Kis Jolánnak is mindegy. Ha túl tolják ezt a Karácsonyozást úgy járnak mint Tarlós. Minden nap 100x elmondták, leirták, bemondták Karácsony alkalmatlan mégis ki nyert?
XTRO
2021. szeptember 11. 14:04
Annyira felesleges vitatkozni, megpróbálni elmagyarázni a védhetetlent is köröm szakadtáig védik. Egyszerűen képtelenek elismerni az egész moslék, karácsony, gyurcsány, dobrev meg a többi totális idióta alkalmatlanságát mert azzal saját magukkal kellene szembe nézni.
Lotti
2021. szeptember 11. 13:55
Jó a videó. Korrekt amikor dokumentumokkal bizonyítanak korábbi eseményeket. Kálmánról akkor készülne hasonló, ha az ellenzék nyerne.
formaegy
2021. szeptember 11. 13:26
Eddig is tiszta sor volt, hogy egy csaló, szélhámos, a ballibeseknek ez kell! Nem lehet csodálkozni, hiszen a társadalom alja gyűjtőtábora. Ki adott neki hamis diplomát és mennyiért???????????? Ki alkalmazta hamis diplomával??????????????? Nem ártana Kunhalminak is utána nézni, hogyan szerezte a nyelvvizsgát????????????????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!