Palkovics László: A főpolgármester úr kapálózik

2021. szeptember 01. 17:53

„A cirkusz folytatódik” ‒ így értékeli Palkovics László a Fővárosi Közgyűlés mai határozatát az atlétikai vb-ről az ATV-nek.

2021. szeptember 01. 17:53
null

„Nem tudjuk, mi történik, nem tudjuk, Karácsony Gergely miért nem szavaztatta meg a Fővárosi Közgyűlést végül a vétóról, de ez komolytalan. Rossz érzésem van, amikor a főpolgármester úr az ország legfejleszthetőbb területéről beszél, talán már nem is Diákvárost, hanem luxus jacht-kikötőket, luxus apartmanokat lát” ‒ így kommentálta az atv.hu-nak Palkovics László a főváros döntését az atlétikai vb-ről.

Palkovics László szerint a cirkusz folytatódik

Az innovációs miniszter és a Diákváros és a Fudan Hungary Egyetem megvalósításáért ifelelős kormánybiztos az ATV-nek azt mondta: 

Nem értjük, hogyha előző nap még vétóról beszél, miért nem szavaztatta meg a közgyűlést az atlétikai világbajnokság vétójáról. Ez így komolytalan, értelmezhetetlen amit a főpolgármester feltételül szab, hiszen például nem a kormány fogadta el a Fudanról Hungary Egyetemért Alapítványról szóló törvényt, hanem a parlament”.

Palkovics László szerint a főváros a fejesztési haszonra pályázik inkább

Palkovics László emlékeztetett Karácsony Gergely egy korábbi nyilatkozatára miszerint ez a terület az ország legfejleszthetőbb területe.

„Rossz érzésem kezd lenni, az ember, a főpolgármester úr nyilatkozata után hajlamos arra gondolni, hogy főpolgármester úrnak már nem is a Diákváros a fontos talán, hanem a telek. És luxus jachkikötőket és luxusapartmanokat vízionál. A főpolgármester talán már nem is a kollégiumi szobákról gondolkodik, hanem penthouse-okról”.

Palkovics László a főpolgármester következetlenségét, nyilatkozatainak a komolytalanságát a miniszterelnök-jelölti kampánynak tudja be. „Ezért kapálózik főpolgármester úr” – vélekedett a miniszter.

Fotó: MTI/Kovács Attila

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. szeptember 02. 10:05
A"majorett bábuk"pontosan ilyenek mint ez az semmilyen Karácsony Gergő.
olajfa1
2021. szeptember 02. 10:00
Az biztos, hogy Tarlós ilyen oda vissza meg jobbra-balra lépegetésre képtelen volt! Amit ő megmondott az álltalában úgy is lett megvalósítva... Több nagyságrendi különbség van a két főpolgármester között...
Akrabu17
2021. szeptember 01. 22:18
lehet, hogy a vénasszonyoknak tetszik. szerintem nagyon gáz. egy esetlen férfiasság nélküli buzi. de mondjuk én nem nő vagyok. de meg is érdemli az a nő akinek ez jut.
Pandaka pygmaea
2021. szeptember 01. 20:38
Igen vagy nem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!