Orbán Gyurcsányról: Ez nem a múlt, hanem a velünk élő múlt

2021. szeptember 17. 11:35

Az vezeti ma a baloldalt, aki hazugsággal került kormányra – fogalmazott Gyurcsánnyal kapcsolatban a magyar kormányfő.

2021. szeptember 17. 11:35
null

Közösségi oldalán megosztott videójában emlékezett meg az őszödi beszéd 15 kiszivárgásának tizenötödik évfordulójáról Orbán Viktor.

„Aki ezt a helyzetet előidézte, a beszédet elmondta, becsapta az embereket, utána hazugsággal került kormányra, elvette az emberek pénzét, utána csődbe vitte az országot – még ma is ugyanez az ember a baloldal vezetője– fogalmazott a kormányfő. Bejegyzéséhez egy videót is csatolt, melyen a beszéd kiszivárgását követő tüntetések, és a rendőrterror látható: 

Nyitókép:  MTI/Bruzák Noémi

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. szeptember 19. 18:15
de elkúrtad!
bagira
2021. szeptember 18. 11:36
Nép irtó sanyargató gyalázatos kommunista velünk élő múltat Brüsszel-Amerika-Soros pénzel tömi , ezek a vörös élősködők saját erőből magukat nem tudják fenntartani , magyarokat mindig idegen segítségével igázták le . Vörös gyilkosok nyugat zsoldosai fegyverként működnek ebből élnek gondtalanul. .
még fokozza
2021. szeptember 17. 18:55
Orbán megháborodott. Mint Kádár amikor Nagy Imrét emlegette.
Dixi
2021. szeptember 17. 18:24
"Az vezeti ma a baloldalt, aki hazugsággal került kormányra." (OV) Nahát, mily meglepő!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!