Így próbálnak átjutni Magyarországra a migránsok a déli határzárnál

2021. szeptember 18. 10:04

Videón, ahogy a bevándorlók próbálnak átmászni a kerítésen.

2021. szeptember 18. 10:04
null

A Facebookra feltöltött videóban mutatja be a Magyarország Kormánya oldal, hogyan próbálnak átjutni a migránsok a déli határkerítésen. 

Szeptember 17-én, 23 óra 25 perckor Csikéria közigazgatási területénél  21 külföldit tartóztattak fel a rendőrök, majd éjfél után 5 perccel Bácsbokodnál állítottak meg egy 13 fős migránscsoportot. Az illegális migránsok afgán és pakisztáni állampolgárnak vallották magukat, és jogellenesen jutottak be az országba.

A határsértők sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A határsértők sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2021. szeptember 18. 20:11
Én csak zenét hallottam a videó közben....géppuska ropogást sajnos nem:(....nagyon szívesen megmutatom,hogyan kell betárazni és használni
Sincero
2021. szeptember 18. 20:00
Erről már sokat beszéltünk - mit csinál Szerbia, hogy ezt a mérhetetlen emberhordát beengedi, tartja, és továbbengedi felénk? Mit csinálnak a szerbek, akik nem arról híresek, hogy kukoricázni lehet velük... Azért ez elég furcsa... No, meg az is, hogy a bombabiztos kerítésünkön meglehetősen nagy számban át tudnak jönni... Nem kellene már odalenn 2. sebességbe váltani?
kolozsv
2021. szeptember 18. 19:51
Azt hittem, valami hajítógépre ültették a migriket, hogy átdobják a kerítésen... Komolyan.
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. szeptember 18. 12:59
Áram.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!