Előválasztási káosz: még mindig nem lehet online szavazni

2021. szeptember 20. 10:00

Az összeomlás után két nappal sem sikerült kijavítani a hibákat.

2021. szeptember 20. 10:00
null

Még mindig nem érhető el a szavazás funkció az előválasztás weboldalán – írja a Magyar Nemzet. A portál a Blikkre hivatkozva beszámol arról, hogy ugyan az előválasztást reklámozó oldal nem halt le ezúttal, azonban az online szavazat leadásánál a négylépcsős folyamat első fokán nem lehet továbblépni. A hibát a közösségi oldalakon is megerősítik a kommentelők, akik hasonló jelenségekre panaszkodnak. Úgy tűnik, hogy a szombati összeomlás után két nappal sem sikerült kijavítani az előválasztási szerver hibáit.

Emlékeztettek: szombaton a kampányoló baloldali pártok több magyarázattal is előálltak, hogy miért omlott össze a honlap. Volt olyan elmélet is, amely szerint túl sokan akartak egyszerre szavazni, majd programhibát is emlegettek. Pár óra elteltével azonban már

a kormányt kezdték el hibáztatni

amiatt, hogy elérhetetlenné vált a weboldaluk. A legújabb verzió szerint terheléses támadás lehetetlenítette el a hétvégi előválasztást, ami egyenesen Kínából érkezhetett – vélik a baloldali pártok, valamint az előválasztást szervezők és szakértőik.

 

Nyitóképen: Gyurcsány Ferenc Egerben. Fotó: Facebook

Összesen 291 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2021. szeptember 20. 18:01
Szia, uram! Előválasztáshoz szerver érdekel?
Rocktoberi
2021. szeptember 20. 17:56
Lényegében semmi probléma. Úgyis megvan, hogy kinek kell nyernie.
rosettastone
2021. szeptember 20. 14:51
Közben folyamatosan jönnek a sponzorált hirdetések facebookon az elöválasztásról. Karácsony, Momentum és a többiek kéretlen reklámjai. De hát olyan hatalmas az érdeklödés, akkor minek szórják a pénzt fizetett hirdetésekre?
lll3
2021. szeptember 20. 13:50
A nyugdíjas és ráérő prolikat mozgásban kell tartani, nehogy aktvitásukat veszítve nem fognak elmenni téríteni a népet. A Széll Kálmán tér is tele volt velük. Még jó, hogy valaki felfestette nekik, hogy hol a határ, nehogy túl messze menjenek:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!