Karácsonyt kicsit jobban érdekli az új James Bond film, mint az Elk*rtuk

2021. szeptember 23. 09:41

„Képzeljétek el azzal vádolt meg a Fidesz, hogy én írom a budapesti moziműsorok programját” – mondta a főpolgármester szokásos reggeli videójában.

2021. szeptember 23. 09:41
null

Karácsony Gergely a reggeli Facebook-bejelentkezésében az Elkú*rtuk című filmről is ejtett néhány szót:

„Képzeljétek el azzal vádolt meg a Fidesz, hogy én írom a budapesti moziműsorok programját. Mindenről én tehetek, arról is, hogy az Elk*rtuk című film nem jut el a nézőkhöz. Cenzúrát emlegetnek, ami azért vicces mert a fél ország ki van plakátolva a »betiltott filmmel«” – mondta a főpolgármester. 

Karácsony szerint a fővárosnak egyetlen egy közönségfilmekre specializálódott mozija van, ahol az új James Bond-filmet fogják vetíteni az Elkú*rtuk premierjének idejében. A videójában azt ígérte, hogy mind a két filmet meg fogja nézni. Hangsúlyozta: a James Bond-film egy kicsit jobban érdekli, a másik pedig „szakmai kötelesség”, azért meg kell néznie, hogy tudja: „éppen mivel hergelik a szavazókat a Fidesz oldaláról”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vemiko
2021. szeptember 24. 13:10
nem baj Geli, vagyunk elegen, akik élőben néztük.... meg fizettünk előtte eleget... többet, mint egy mozijegy.... és ne aggódh, el fog jutni mindenhova.... másnem majd neten.... te meg mehetsz biciklizni.... meg nézheted a gyarmatosítók reklám ügynökét.... és irígykedhetsz, hogy ő tud autót vezetni.... te meg azt sem... nemhogy egy várost...pancser:)
gyaloggos
2021. szeptember 24. 11:55
MOZI-BÉRLETET is vehetsz, DJ! AKÁR a JAMES BONDot is megnézheted majd nagyon sokszor! A DK már ott tart, hogy MÁSODIK FORDULÓTOK NEM is lesz, Gyurcsányné nagyon vezet előttetek! OSZT akkor te mész a lapátra!
flesh ripper
2021. szeptember 24. 08:38
Igen, mert Kalácsony szerint, az "Elkultuk", nem kultfilm, míg a Dzsemszbond, egy kúl film! Másrészt, az Elkuló, neki a főnöke.
Gáspár
2021. szeptember 24. 00:37
Nem meri megnézni, nehogy megqrják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!