Jobbikos képviselő a karlendítésről: Valakik próbálnak nagyobb balhét kreálni, mint ami van

2021. szeptember 28. 11:11

Lukács László Györgyöt, a Jobbik országgyűlési képviselőjét kérdezték a náci karlendítéssel vádolt ózdi jelöltről.

2021. szeptember 28. 11:11
null

Mint arról beszámoltunk, az ózdi Farkas Péter Barnabás egy olyan fotón szerepel, amely Katowicében, a Szilézia történetét bemutató múzeumban készült. Farkas a képen épp egy, a kiállítás részeként zsidóellenes feliratokkal ellátott épület előtt áll, és náci karlendítésre hasonlító mozdulatot végez. A jobbikos jelölt szerint rágalomról van szó.

Lukács László Györgyöt, a Jobbik országgyűlési képviselőjét kérdezték az incidensről a Spirit FM Aktuál című műsorában. Lukács László képviselő szerint egy szerencsétlen mozdulatról van szó, amit egy pillanatkép formájában ragadtak ki a kontextusból. A kérdésre, hogy ez egy náci karlendítés volt-e vagy sem, azt a választ adta Lukács, hogy ezt Farkas Péter Barnabás saját lelkiismeretére bízzák és kitartanak az állítás mellet, amit az alpolgármester közölt.

„Balhé”

Az LMP döntését tiszteletben tarják, azonban úgy gondolják az ózdi jobbikosok, hogy valamilyen belviszálytól vezérelt, szándékos akcióról van szó, ahogy a képviselő szerint korábban is előfordult már.

Mondjuk úgy, hogy valakik próbálnak nagyobb balhét kreálni, mint ami van”

– tette hozzá.

Jakab Péter közösségi oldalán közölte, hogy nem vonja meg támogatását az ózdi alpolgármestertől. A Jobbik elnöke nehezményezte, Karácsony Gergely felszólította: ne támogassa tovább Farkas Péter Barnabást.

az ózdi alpolgármestertől. A Jobbik elnöke nehezményezte, Karácsony Gergely felszólította: ne támogassa tovább Farkas Péter Barnabást.

Nyitókép: atv.hu 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
khomeini
2021. szeptember 28. 17:15
"szerencsétlen mozdulatról van szó, amit egy pillanatkép formájában ragadtak ki a kontextusból" ezt meg fogom tanulni, hogy készségszinten menjen
vemiko
2021. szeptember 28. 16:10
azok a "valakik" ott sorakoznak a moslék koalícióban.....persze tagadják.... ezt úgy hívják az üzleti életben, hogy rossz zsaru/jó zsaru..... saját házatok táján..... első körben.....átlátszók vagytok.... és pancserek.... meg hitványok.... ma a zsidóságot, holnap az értelmiséget.... a történelem szemétdombja tele van az ilyenekkel.... ti is ott fogjátok végezni, csak senki nem fog emlékezni rátok..... pancserek
Teringettét
2021. szeptember 28. 14:08
"Mondjuk úgy, hogy valakik próbálnak nagyobb balhét kreálni, mint ami van” Ezzel mentegeted magad? Ennyire futotta, te korlátolt fasszopó?! Nézz már rá a képre, s legyél legalább magaddal őszinte és futtasd végig a látottakat a csökött agyadon. Mit látsz? Véletlenül nem egy suttyó egyszálbelű, csak a tükör előtt egymagában keménykedő, magát nácinak képzelő elbaszott tahógyereket a szomszéd faluból? Ne kontextusozzál, baszod az anyád! Egy "wannabe náci" vagy, abból is a suttyóbbik fajta.
sagirdilsiz
2021. szeptember 28. 14:04
Miért nem mondták azt, hogy ez a kép egy STOP ANTISEMITISM választási plakátjuknak az egyik eleme. (lett volna)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!