Jeszenszky Zsolt Karácsonyról: Ő csak mosolyog szépen, a piszkos munkát mások végzik

2021. szeptember 27. 09:40

A Pesti TV műsorvezetője Facebook-oldalán osztotta meg tapasztalatait, miután személyesen találkozott a főpolgármesterrel.

2021. szeptember 27. 09:40
null

Jeszenszky Zsolt közösségi oldalára posztolt egy szelfit, amelyen Karácsony Gergellyel együtt látható. A publicista bejegyzése elején hangsúlyozza: szerinte Karácsony Gergely „alapvetően tényleg egy joviális, jószándékú, kedves fiú”. Mint fogalmaz: a főpolgármesterrel alapvetően nem lenne semmi baj, „ha nem hinné el, vagy valaki nem hitette volna el vele, hogy belőle mindenképp valaki kell, hogy legyen”.

A politikai hobbista szerint viszont így

Karácsony „csak mosolyog szépen, a piszkos munkát mások végzik”.

Jeszenszky szerint ugyanis a főpolgármesternek nincs önreflexiója, „ezért aztán kedves, bárgyú mosollyal csinál végig bármit, amiről úgy érzi (vagy amiről mások azt mondják neki), hogy őt még magasabbra juttatja” – fogalmaz a műsorvezető.

Jeszenszky Zsolt eredeti, teljes bejegyzését az alábbiakban olvashatja:

Nyitókép: Facebook

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jánosbácsi
2021. szeptember 27. 23:14
Zsoltika a Jeszenszky család szégyene . Ő aztán hatalmas karriert futott be.
musibácsi
2021. szeptember 27. 18:39
Jeszi! Nem Te mondtad nemrég a hobbistába éppen Karácsonyról: Ő az az ember aki azt képzeli magáról, hogy "neki még a sz@r is jól áll" ?
musibácsi
2021. szeptember 27. 18:38
Jeszi! Nem Te mondtad nemrég a hobbistába éppen Karácsonyról: Ő az az ember aki azt képzeli magáról, hogy "neki még a sz@r is jól áll" ?
zakar zoltán béla
2021. szeptember 27. 17:12
lény......................gy
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!