Iványi Gábor: Karácsony Gergely bizonyított, jó választás!

2021. szeptember 19. 10:29

Pár napja a lelkész még Dobrev Klárát támogatta.

2021. szeptember 19. 10:29
null

Dobrev Klára és Márki-Zay Péter után a főpolgármester mögé is beállt a lelkész – írja a HVG. Hozzátették: Dobrev Klára Facebook-oldalán csütörtökön jelent meg az a videó, amelyben Iványi Gábor, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség nevű egyház elnök-lelkésze beszél arról, hogy támogatja a Demokratikus Koalíció (DK) miniszterelnök-jelöltjét. Szombaton viszont már arról beszélt Iványi, írják, hogy nem kizárólag Dobrev Klárát támogatja, hanem őt is. Ezek után a HVG szerint nem meglepő, hogy vasárnap megjelent Karácsony Gergely Facebook-oldalán egy videó, amelyben az ő támogatására szólal fel a lelkész.

Mint Iványi mondta,

ehhez pedig Karácsony Gergely kiváló választás szerinte. Iványi arról is beszél, hogy a főpolgármester személyében „határozott férfit üdvözölhetünk, aki nem riad vissza az ország becsülete helyreállításának kemény és fáradságos munkájától.”

Kép forrása: Facebook-videó

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferike57
2021. szeptember 19. 15:07
Iványi végül kit akár támogatni? Csak nem azt aki többet ígér neki? Maradjon otthon a vén kecske, imádkozzon és ne ártsa bele magát a politikába amihez láthatóan nem ért !
Voltkocsmáros
2021. szeptember 19. 14:57
Majom.
NZoltán
2021. szeptember 19. 14:12
Valóban. Karácsony már bizonyított. Zuglót már tönkretette, Budapestet most készíti ki, és ezután jöhet az egész ország és a teljes csőd. A főnökének , Gyurcsánynak ez már majdnem sikerült.
Kanóc
2021. szeptember 19. 14:08
Gelgő beígérte neki a köztársasági elnöki pozíciót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!