Megérkezett Szása a Fővárosi Állat- és Növénykertbe

2021. szeptember 21. 18:45

Az új hím szibériai tigrist kommentben üdvözölte a főpolgármester.

2021. szeptember 21. 18:45
null

A Fővárosi Állat- és Növénykert a Facebook-oldalán számolt be az új jövevény megérkeztéről. Az Állatkert alkalmazottai megosztották, hogy jelenleg még új otthonával ismerkedik, később majd megkezdik a fajtársával, Nivával a tigrishölggyel való összeszoktatását.

Karácsony is beszállt a „cukiságkampányba”

Üdv Budapesten!”

– írta a főpolgármester az Állatkert Facebook-posztja alá.

Nyitókép: Facebook

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aldasban es hitben elve
2021. szeptember 22. 17:02
En ezt a "kis" Szasat maris igen nagyon kedvelem. No nem azert, mert temperamentumaban es gyilkolasi kepessegeiben latszolag hasonlatos a gyurcsany-duohoz, hisz ha Szasa ölt vagy ölni fog, az kizarolag az ö önfenntartasat, illetöleg tuleleset szolgalja, - mondhatnank dolgozik benne a fennmaradasi ösztön. Mas, valahogyan nagyon-nagyon mas, mint az emlitett gyilkos-duo.... Hm... Ugye az ugy van ebben az esetben, hogy Szasa es az ö igen nemes fajtajanak gyilkolasai erthetöek, raadasul am nehezen megkeresett fenntarto falatert önmaga dolgozik meg, meghozza eleg kemenyen. A hirhedt duo azonban kejjel, egyeni hatalmi es anyagi erdekek elerese celjabol akar ölni, irtani a sajat nemzetet es nem az önfenntartasert. A szemelyes luxusert, a lopasert, a rombolasert. Ezen felül mar bebizonyitottak legutobbi gyalazatos gyilkossagi kiserletük alkalmaval, hogy ök a hatterben maradnak, a piszkos es nehez munkat masokkal vegeztetik el, - raadasul tizmillio ember anyagi terhere es karara. Ugye mekkora a különbseg ember es allat között, - az allat javara, termeszetesen !!!
files32
2021. szeptember 22. 08:11
Mikor találkozik a csuti gecivel?
Kristály
2021. szeptember 22. 07:16
Reméljük Szása nem buzi és eleget tesz természetbeli köteleségénk és lesznek kölykök.
Anonymtalan
2021. szeptember 22. 00:02
"Az új hím szibériai tigrist kommentben üdvözölte a főpolgármester." Kár hogy nem személyesen és közelről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!