Dúró Dóra: Az oltáslobbi szava erősebb, mint a józan észé

2021. szeptember 22. 13:18

A Mi Hazánk ellenzi az oltás kötelezővé tételét a munkahelyeken.

2021. szeptember 22. 13:18
null

A független országgyűlési képviselő közleménye szerint a Mi Hazánk Mozgalom határozottan ellenzi az oltás kötelezővé tételét a munkahelyeken, „különösen annak fényében, hogy azok esetleges mellékhatásaiért senki sem vállal felelősséget. Rövid ideig azt hihettük, hogy az egészségügyi dolgozók jogos felháborodása és a tömeges felmondások kilátásba helyezése jobb belátásra bírta a kormányt. Ám úgy tűnik,

Ez viszont végzetes következményekkel járhat a magyar gazdaságra nézve, amely már így is szörnyű állapotban vanhála a kormány lezáráspolitikájának” – írja a Mi Hazánk elnökhelyettese.

(MTI-OS)

Kép forrása: Dúró Dóra Facebook-oldala

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2021. szeptember 22. 17:59
ez a no bolond és mint anya maximálisan felelőtlen
SwordFish
2021. szeptember 22. 16:40
A Mi Hazánk 20%-ot is szerezhet, ha túltoljátok, oltástalibán majmok. Ráadásul ti csak 10%-nyian ordítotok mindenki leoltásáért, a saját oldalatokon több az oltásellenes, mint a moslékellenzékben. A társadalom fele nem fog oltakozni, és java részük a ti szavazóitok. Plusz a társadalom 3/4-e elutasítja a kovid intézkedéseket. Ti itt kisebbség vagytok. A Viktor támogatók többsége is ellenetek van. De Viktornak kell a ti szavazatotok is , azért hülyít benneteket, aztán a választás után leszarja majd az egészet, mert nem akar békétlenséget, mert azt csak ti akartok, meg a moslékos horda. Megkaptátok az oltásotokat, meg a karanténotokat, maszkot is hordhattok, most már békén kéne hagyjátok az embereket. Ha el akarjátok bukni a választást, kérlek, folytassátok.
Pelikánkutyája
2021. szeptember 22. 16:29
Vigyék már be ezt a (HP) nőt egy covid részlegbe egy hétre gyakorlati oktatással összekötött , a mi hazánkért végzett önkéntes munkára. ( Vigyázat! Pillanatok alatt képes véleményt és üléspontot cserélni képviselői ígéret reményében.)
Sulammit
2021. szeptember 22. 15:38
Ami a józan észt illeti, te annak híján vagy! Annyi hazugságot, butaságot hordtál össze a Parlamentben, hogy még Arató Gergely is felháborodott és oltásellenes felelőtlen embernek tartott. Nacsa Lőrinc szintén. De hab a tortán Bányai Gábor volt, aki dióhéjban elmagyarázta, hogy egy nap választotta el attól, hogy megkapja az oltást. Azt, hogy 42 emberből, akikkel együtt volt, csak ketten maradtak életben. A katonák, akik elkapták nem tudnak visszamenni dolgozni, mert gyufaszálra fogytak, két hét alatt elvesztették az izmukat és képtelenek futni. Nem is beszélve a covid szindrómáról, ami nagyon megviseli a szervezetet. Még sok mindent mondott, remélem, hogy elgondolkodtál rajta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!