Dobrev Klára toronymagasan vezet, Fekete-Győr Andrásra saját pártjának szavazói sem voksoltak

2021. szeptember 29. 22:11

Eddig 30 választókerületből 27-ben Dobrev Klára nyert. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 5. számú választókerületében Fekete-Győr András az 1%-ot sem érte el, végül 0,892061%-ot szerzett.

2021. szeptember 29. 22:11
null

Az Országos Előválasztási Bizottság Facebook-oldalán folyamatosan frissülő adatok szerint eddig 30 választókerületből 27-ben Dobrev Klára szerezte meg a legtöbb szavazatot, két helyen Karácsony Gergely, egy helyen pedig Jakab Péter győzött. 

A nagyobb nyilvánosságot kapó küzdelmekben Harangozó Tamás szocialista, Czeglédy Csaba DK-s, Hohn Krisztina LMP-s, Dorosz Dávid párbeszédes, valamint Sermer Ádám DK-s politikus tudott győzni. Alulmaradt riválisával szemben Gurmai Zita, Ungár Péter, az offshore-botrányba keveredett DK-s politikus, Ráczné Földi Judit, valamint Dömsödi Gábor egykori műsorvezető, aki Pálinkás József pártjának képviseletében indult.

Kecskeméten alul maradt az MSZP által is támogatott Király József, míg ellenfele, Bodrozsán Alexandra, a Momentum politikusa győzött. Ennek fényében külön érdekes, hogy Bodrozsán Alexandra 54%-os győzelme ellenére pártjának elnöke csupán alig 4% körül teljesített. A miniszterelnök-jelöltek küzdelmét itt is a DK elnökének neje, Dobrev Klára nyerte. 

 

Fotó: Előválasztási Bizottság, Facebook

Összesen 231 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Prominet
2021. szeptember 30. 07:08
Elhiszi még valaki egyáltalán amit mondanak? Az összes negatív jelzőt megérdemli a magyar ellenzék: amatőr, lúzer, ostoba, nagyképű... Ez a nő mit gondol? Ki a fax akar ilyen vezetőt az ország élére? A fürdőbe vizet melgíteni igen, na de bármi másra... Ez a végeredmény nem született a szavazások által hanem "lett". Nem tartom kizártnak, hogy pár év múlva egy megkeseredett, csalódott balos kitálal. Bármit is állítanak a Fideszről ezekhez képest grál lovag mindegyik...
Ronee
2021. szeptember 30. 07:08
Baszatáska atomfizikus elmehet most már a picsába ;) mondjuk elkezdhetne melózni, faszom tudja mihez ért, de Bécsben tuti van mosogató állás
states
2021. szeptember 30. 06:40
Lesznek itt még érdekes fejlemények a moslék háza táján a következő napokban. A nagy kérdés, hogy akik beleölték balfaszgeribe a milliókat itthon, Brüsszelben, a soroshálóban, mert meg voltak győződve, hogy a gyurcsány-névvel nem lehet nyerni, most mit lépnek. Ejtik végleg gelit, vagy beállnak a feri-család mögé. Ha nem, akkor viszont kitör a moslékháború.
DrPepper
2021. szeptember 30. 06:32
Fegyőr megdolgozott érte: ennyi bántó ostobaságot nem hordott össze senki. Valószínűleg nem véletlenül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!