Az Index olvasói szerint is Márki-Zay nyerte a második miniszterelnök-jelölti vitát

2021. szeptember 26. 07:27

Az MMM jelöltjét Dobrev Klára, majd Karácsony Gergely követi.

2021. szeptember 26. 07:27
null

Az RTL Klub által rendezett második vitán a tervezett kérdések között szerepelt: a járványkezelés, a rezsicsökkentés, a szociális rendszer és a kisebbségek jogai. Ezek mellett érintették többek között a bevándorlást, de a legélesebb pengeváltást egymást jelöltjeinek emlegetése, valamint a jogállamiság és az elszámoltatás viszonya hozták.

Amint arról korábban beszámoltunk, a Telex olvasóinál nagy fölénnyel Márki-Zay Péter nyert a vitában. Érdekes, hogy a portálnál Dobrev Klára még a dobogóra sem fért fel. Ennek ellenére a hvg által közölt Závecz Research felmérés szerint a nézők többsége a DK jelöltjét látta a leginkább meggyőzőnek a péntek este lezajlott ellenzéki miniszterelnök-jelölti vitában.

Az Indexen az olvasható: „rögtön a vita után szavazást indítottunk olvasóink körében, a voksolást szombaton 20 órakor lezártuk. Azt a kérdést tettük fel, hogy melyik miniszterelnök-jelölt volt a legmeggyőzőbb.” Több mint 18 ezer szavazat érkezett, a végeredmény:

  1. Márki-Zay Péter: 7681 szavazat,
  2. Dobrev Klára: 4212 szavazat,
  3. Karácsony Gergely: 2380 szavazat,
  4. Jakab Péter: 2331 szavazat,
  5. Fekete-Győr András: 1491 szavazat.

Nyitókép: Facebook

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aegopolis.
2021. szeptember 26. 18:18
Lipsik?! Ha a Fidesz így látja, akkor csúnyán félreérti a saját helyzetét.Egyelőre úgy néz ki, hogy van a Fidesz, és van mindenki más.
szekuIa
2021. szeptember 26. 17:29
Ezeknek mindegy, csak Klárika nyerjen a gonosz Óbááán ellen.
Senki Alfonz
2021. szeptember 26. 13:25
Teljesen jogosan mindenütt utolsó a Fegyőr, mert ő csak azzal kecsegtet, hogy semmilyen hatalom híján nem lopott még eleget! Nem az várható, hogy nem fog lopni, hanem, hogy megmagyarázza ő is, hogy nekünk, nem magának és miért lop!!! Isten mentsen meg minket magyarokat a telhetetlenül éhes politikusi zsebektől!!!!!!!!!!
makapaka2
2021. szeptember 26. 12:25
MZP is benne van a moslékban, amit Gyurcsány irányít.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!