Dömötör Csaba kigyűjtötte a vasárnapi vita legforróbb pillanatait

2021. szeptember 13. 20:29

Nem bővelkedett az egymásnak feszülésekből a tegnap este.

2021. szeptember 13. 20:29
null

Az államtitkár videójából jól látszik, hogy hiába volt hivatalosan vita az ellenzéki miniszterelnök-jelölt-jelöltek között, a gyakorlatban mégis inkább egyetértések megbeszélése volt pergő és fordulatos szópárbajok helyett.

A videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: ATV.hu YouTube-csatornája

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovtib
2021. szeptember 15. 15:17
Megáll az ész. Eddig azt hallottuk, hogy moslékkoalíció, tehát ezek tejlesen összeférhetetlenek. Kormányzó képtelenek, nem tudnak megegyezni, úgyis összevesznek. Most az a lemez megy, hogy nem is vitatkoznak. Az igazság pedig az, hogy szükség törvényt bont. A választási rendszer adottságaihoz alkalmazkodva saját érdekükből az ellenzéki szavazók hatására összefogtak. A fidesz és társai (ha lennének) is ezt csinálnák fordított helyzetben. Már az erőforrások hiányából kiindulva is szükségszerű az összefogás. Hogy ez mire elég, majd kiderül, de tényleg nincs más választásuk. Az pedig, hogy majd egy esetleges győzelmük esetén úgyis összevesznek, szintén egy nagy baromság. Ismét csak az érdekeiket figyelve, a politikai öngyilkossággal érne fel az esetleges koalíciós válság. Ilyenre senki ne számítson. Az más kérdés, hogy nem tudjuk mire lesz elég a politikai racionalitásból következő összefogósdi.
amca
2021. szeptember 14. 19:27
Akkorra vita volt ,hogy szétszedték 1mást. Tiszta szép komcsi idők. Vita -elvtársak. S elkezdték dicsérni 1mást.
kaffogó hebrencs
2021. szeptember 14. 11:57
A moslékszavazónak bármelyikük jó lersz. Gyurcsánynak is. Szóval minden rendben.
Viro manĝi
2021. szeptember 14. 10:29
A fenti kép azt a pillanatot örökíti meg, miután Fe.Győr kapott egy hatalmas tockost Dobrevtől, mert valamiben nem akart egyetérteni. Karácsony és Márki-Zay szánakozik az éretlen renitens hozzáállásán, Jakab pedig szigorú tekintettel kevesli az ütés erősségét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!