A Fidelitas egy diplomával ajándékozta meg a momentumos Hajnal Miklóst

2021. szeptember 26. 11:28

„Cserébe csak annyit kértünk, hogy ne nézze le azokat, akiknek nincs diplomája, és szokjon le a füllentésről” – írta a szervezet közösségi oldalán.

2021. szeptember 26. 11:28
null

Amint arról korábban beszámoltunk, közgazdásznak adta ki magát eddig, de az előválasztási önéletrajzából kiderül, csak egy nemzetközi érettségivel rendelkezik Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja. „Diplomaosztót rendeztünk Hajnal Miklósnak, mert füllentett. Közgazdásznak adta ki magát, mert lenézi azt akinek nincs diplomája” – olvasható a Hegyvidéki Fidelitas közösségi oldalán.

A szervezet szerint nem az a baj, hogy Hajnal nem végzett egyetemet, hiszen sok rendes ember van ezzel így, hanem „az a ciki”, hogy lenézi azt, aki nem diplomás, és nyilvánosan füllentette többször, hogy van végzettsége, pedig nincs.

Reméljük a frissen átadott diplomától jobban érzi magát, 

cserébe, csak annyit kértünk, hogy ne nézze le azokat akiknek nincs diplomája és szokjon le a füllentésről” – zárták bejegyzésüket a fiatalok.

Fotó: Facebook

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lazio154
2021. szeptember 26. 16:46
Ez egy igen becsületes ember, a család is az! Megtehette volna 15-25 éve, hogy a Teleki piacon vásároltat a faterral papirokat! Akkor még tele voltak az újságok ilyenekkel: Lebukott a diploma hamisító bünszervezet. Azt tudjuk, hogy mindenki azért nem szokott lebukni! Aztán a hamis papirokat se nagyon kereste senki. Apropó a Flórit érettségiztető gimnázium megvan már?
LPJ53
2021. szeptember 26. 15:28
Jellemző,minden bugris politikus közgazdásznak hazudja magát. Ceausescu is "economist" volt.
matykox
2021. szeptember 26. 14:46
Mia az, h "nemzetközi éerettségi"?? EZ a farok hajnal internáci, azt eddig is tudtuk. Egy süket bunkó alkorhely. Egy kalap szar jobban illet volna ehhez a senkihez meglepinek.
Tidal_wave
2021. szeptember 26. 14:01
Hülye ez a Hajnal, legalább vett volna egyet magának..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!