Vb-selejtezők: telt ház lesz Anglia és Andorra ellen a Puskás Arénában

2021. augusztus 21. 14:18

Körülbelül egy nap alatt elfogytak a jegyek.

2021. augusztus 21. 14:18
null

Minden jegy elfogyott a magyar labdarúgó-válogatott Anglia és Andorra elleni, szeptemberi világbajnoki selejtezőjére.

A magyar szövetség szombaton jelentette be, hogy a nemzeti csapat telt ház előtt léphet pályára a Puskás Arénában sorra kerülő mérkőzéseken. A kombinált, mindkét meccsre érvényes belépők értékesítése csütörtökön 10 órakor kezdődött, azokat bárki megvásárolhatta kedvezményes áron, nem volt szükséges hozzá szurkolói klubtagság vagy szurkolói kártya.    

Az Európa-bajnoki ezüstérmes angol válogatott szeptember 2-án, Andorra pedig szeptember 8-án lép pályára Budapesten. A magyar együttes eddig három mérkőzést játszott a jövő évi, katari világbajnokság selejtezősorozatában: Lengyelország ellen 3-3-as döntetlent ért el házigazdaként, majd San Marinóban 3-0-ra, Andorrában pedig 4-1-re nyert.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
u.cserkész
2021. augusztus 23. 10:23
Tele lesz a stadion külföldi nézőkkel, mert a magyar ember nem tudja megfizetni még a balatoni lángost sem.:-)) 20-án jöttünk a Balcsiról, Fehérváron megálltunk egy McDonalds-nál, akkora tömeg volt, hogy fél órát kellett várnunk a pénztár előtt.
Akitlosz
2021. augusztus 22. 18:36
Sport. diS PORTare = félrevisz. deSPORTer = szórakozik Eredeti jelentése tehát az, hogy félrevonja magát a mindennapi munkából s életét a kedvteléseinek szenteli. Ma is ilyenek a sportolók, a dolgozó adófizetőknek kell eltartaniuk őket.
brekker
2021. augusztus 22. 10:33
20 ezres stadionnak meg ott van a Fradi pálya. A Népstadion helyét be kellett volna szántani, és parkosítani, ahol a távolsági buszjáratok utazói nyugodtan pihenhetnének.
vip era
2021. augusztus 22. 07:58
A térdeplő angolok ellen hangrobbanás lesz a teltházas stadionban. Ezért az Andorra elleni meccsünk lehet hogy zárt kapus lesz. Mindegy. Nagyon kellene a 6 pont!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!