Tokiói tanulságok: Szilágyi Áron

2021. augusztus 26. 21:06

„A legnagyobb öröm, ha bárki miattam kezd el vívni” – mondta a háromszoros olimpiai bajnok.

2021. augusztus 26. 21:06
null

Szilágyi Áron teljes koncentrációval, befelé figyelő lelkiállapotban készült a tokiói olimpia előtti utolsó hetekben arra a történelmi tettre, amelyet – ma már tudjuk –, véghez is vitt a japán fővárosban. Megnyerte zsinórban harmadik egyéni olimpiai kardvívó aranyát, amely tettre senki más nem volt előtte képes a történelemben. Hazaérkezése után mintha kicserélték volna: fáradtságot nem ismerve állt a szurkolók és a sajtó rendelkezésére, mert küldetésnek érzi, hogy elérhető maradjon.

Nyitókép: YouTube

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2021. augusztus 27. 11:13
Nem tudom, hogy más területein a világnak (pl. nagyvállalatok, tudósok, feltalálók) van-e olyan, hogy egy magyar gyerek felnézhet egy magyar emberre, aki a világ tetején áll, és úgy hogy mindeközben itthon is él. Karikóra pl. fel lehetne nézni, de ő félig a külföld terméke, az ottani tőke, rendszerek segítették hozzá, hogy a zseniális tehetségét kibontakoztassa. De mondjuk nagy szoftvervállalat, divatmárka, ipari cég stb. nem nagyon van itthon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!