Szabó Tímea lemondásra szólította fel Varga Juditot

2021. augusztus 01. 20:29

A Párbeszéd frakcióvezetője szerint az igazságügyi miniszter „valamit nagyon takargat”, ezért távoznia kell posztjáról.

2021. augusztus 01. 20:29
null

Karácsony Gergely pártjának frakcióvezetője hivatalos Facebook-oldalán követeli Varga Judit lemondását. A személyeskedést sem nélkülöző bejegyzésben Szabó Tímea többek között azt írja: „Tik-tak, tik-tak, kedves Varga Judit! Reméljük, befejezte a fotósait ismét megdolgoztató PR bálozását - ami közben egyébként épp egészségügyi dolgozók tüntettek az éhbérük ellen.”

A Pegasus üggyel kapcsolatban pedig arról ír, hogy szerinte „ez az egész már rém kínos”, majd így folytatja: „Higgye el: ha ön, lassan már cirkuszi bohócként egyszerre fog furulyázni, gerelyt hajítani és málnát szedni egy bivaly hátán, akkor se fogjuk abbahagyni a kérdezést! Ön ugyanis valamit nagyon takargat! Ebben esetben pedig azonnal távozzon a posztjáról!”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tobit
2021. augusztus 03. 14:37
Kedves Tímea! Hát ami a furujázást illeti ugye egy kicsit magára gondolt?! Vagy inkább más hangszerre..........
Wezo
2021. augusztus 03. 07:34
Timike! Varga Judit hegedülni IS tud. Ha nem fogod be a pofádat, úgy el húzza a nótákat, hogy jobbra nézel, azt balra látsz tőle! Takarodj a pajtásaiddal a fenébe, amíg időd van rá!
Magyarok Pásztora
2021. augusztus 02. 12:06
Hol van ez a riherongy attól, hogy felszólítsa Varga miniszterasszonyt!
gutyanj
2021. augusztus 02. 11:23
Ez a nő (?) valahogy végtelenül irritál az állandó pösze vinnyogásával. Most épp lemondatna valakit, gondolom a tömegpártja, és a választói nevében. Szánalmas pojáca, de hát neki azt hiszem ezt a szerepet osztották. Karigeri, Jakab, Szabó, Böszme, Bősze, Bunkóné, mind mind más karakter. (Nem sorolnám végig, bár van még néhány "egyéniség") Egyik szimpatikusabb mint a másik. Így meg, hogy össze is fognak, hát tuti nyerő a banda. A jó Isten mentse meg ezeket a kormányzástól!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!