Rétvári kijelentette, hogy demokráciában nincs helyük a marxista eszméknek, Schiffer meg válaszolt

2021. augusztus 29. 10:30

Az államtitkár egy megemlékezésen kijelentette, hogy nincs helyük a marxista-kommunista eszméknek, Schiffer pedig kitalálta, hogy akkor Mészáros Lőrincz exportáljon demokráciát Latin-Amerikába.

2021. augusztus 29. 10:30
null

A demokráciában nincs helyük a marxista-kommunista eszméknek, mert ezek alapja szélsőségesen demokráciaellenes, családellenes, keresztényellenes és zsidóellenes – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára 28-án, szombaton Budapesten.

Rétvári Bence a Szarvas téren, a Kitelepítettek emlékművénél, a hortobágyi kényszermunkatábor áldozatainak tiszteletére szervezett megemlékezésen hangsúlyozta: a kommunista eszméknek soha, semmikor, a világ egyetlen országában sem szabad teret engedni, mert az mindig mérhetetlen emberi szenvedéshez vezetett.

Schiffer András Facebookon reagált a hírre: „»Rétvári: Demokráciában nincs helyük a marxista eszméknek« 

Ha jól értem, holnaptól Mészáros Lőrinc demokráciát exportál Latin-Amerikába.”

(MTI/Facebook)

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MayorAnna
2021. szeptember 04. 11:35
.
MayorAnna
2021. szeptember 03. 23:44
200 kilósokat- az ilyeneket régen cirkuszban mutogatták - naponta látok, többet! Nem igaz, miféle torz lények élik mindennapjaikat, mintha normálisak lennének. A cirkusszal nem igazán túloztam. Mivel azonban, ez egy olyan világ - hiába nem akarod látni magad körül - amiben már valóban nem illik csudálkozni semmin, így a magzatukat a szívük alatt hordó férfiakon sem, úgy teszünk hát, mintha business as usual... Legyen szép a hétvégéd (is)!
Freakkutya
2021. augusztus 30. 16:20
Schiffer hinta, palintázik. Egy kis gesztus ide, egy kis gesztus oda, szépen elvagyunk, hívnak mind két táborba. Így lehet a felszínen maradni évekig! Kivár és majd eldől 2022-ben, hogy a hintából melyik oldalon száll ki... Az is lehet, hogy középen és marad a haknizás.
Vakfolt
2021. augusztus 30. 13:45
"Schiffer András Facebookon reagált a hírre: Rétvári: Demokráciában nincs helyük a marxista eszméknek Ha jól értem, holnaptól Mészáros Lőrinc demokráciát exportál Latin-Amerikába." Hogy lölő hogyan jött ide, azt nem tudom, de eléggé fing riposzt. Na akkor vezessük le. Bármelyik libernyák kimondja: "Demokráciában nincs helyük a náci eszméknek!" - Mindenki tombolva helyesel. Schiffer sem fog ilyen pusztulat benyögéseket alkotni. A nemzeti, és a nemzetközi szocializmus egyaránt káros, már csak azért is, mert ez utóbbinak több áldozata volt mint amennyi zsidó áldozata a náciknak, a véralgebrások se tudják eltagadni. A komcsik marksz, engelsz, leninsz nevében tették amit tettek. Demokráciában nincs helyük a marxista eszméknek! QED
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!