Parragh László: Nehezen viselem, ha a kisfiam tanára a fiúkhoz vonzódik

2021. augusztus 31. 11:44

Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke Csongrádon, a Szentháromság téren tartott tanévnyitó ünnepségen beszélt erről a Szeged.hu szerint.

2021. augusztus 31. 11:44
null

„Erős vívódás volt bennem a hétvégén, hogy ezt szóba hozzam-e, nehogy elrontsam az ünnep hangulatát. Azt már nehezen viselem, amikor mondjuk a kilencéves kisfiamat a tanár úgy segíti fel a létrán vagy a kötélen, hogy egyébként tudom róla, hogy a fiúkhoz vonzódik” − mondta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke Csongrádon, a Szentháromság téren tartott tanévnyitó ünnepségen a Szeged.hu szerint. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) ezt primitív és műveletlen beszólásnak minősítette.

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete azonnal reagált a kijelentésre: 

„Elképesztően primitív és műveletlen beszólás. Hozzátették: az a bűn, ha akár egy hetero-, akár egy homoszexuális felnőtt abuzál, zaklat egy gyereket, nem pedig a nemi irányultság” – mondta Nagy Erzsébet, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete országos ügyvivője a Szeged Televíziónak.

„Még mindig nincs szó a béremelésről, a túlmunkák kifizetéséről, hanem helyette van ez a nem létező probléma és ez az elképesztően műveletlen, primitív beszólássorozat, ami most már ezek szerint eljutott a pedagógusok nemi identitásáig. Akkor jelezzen bárki is problémát, hogy ha tényleges abúzusra kerülne sor, az a tilos és nem az, hogy bárkinek, bármilyen felnőttnek nemi irányultsága legyen” – mondta. Az ügívivő hangsúlyozta: ha egy tanártól megkérdezik egy iskolában, hogy milyen a nemi identitása, az egyértelműen törvényellenes, ezt utasítsa vissza és jelezze, ha ilyesmi történne.

Fotó: Szeged Televízió

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2021. szeptember 01. 09:20
itt a kulcs nem az hogy buzi, hanem hogy ezt TUDJAK ROLA. az ugyanis csak ugy lehet, ha reklamozta, normalis esetben senki meg nem tudna. az pedig mar bizony a homoszexualitas nepszerusitese, amit tilt a torveny, ennyi.
Zsolo
2021. augusztus 31. 19:42
Parragh László véleményével tökéletesen egyetértek. Csak remélem, hogy ez az álláspont a többségi. Viszont, ha csak kissebbségben vagyunk, akkor miért nem illeti meg a mi kisebbségünket is ugyanaz a jog? Ez, a mai libsi világ paradoxona... Tehát nekem mindenkit el kell viselnem, mindenkit szeretnem, elfogadnom kell, de én nem undorodhatok senkitől, és semmitől. És még a véleményemet sem fogalmazhatom meg, mert akkor már nem vagyok "szalonképes" Hát, ebből a szalonból nem kérek.
Ben Jeremiah
2021. augusztus 31. 14:40
A hajlam nem gond. De amikor egy adott hajlam adott szakmával/munkával találkozik, az bizony gond. Alkoholista ne akarjon se kamiont se országot vezetni. Aki szadista, azt jobb, ha nem engedik gyermekorvosnak. A buzi meg menjen úszómesternek a sportuszodába. A vízilabdázók meg tudják védeni magukat.
marica61
2021. augusztus 31. 14:18
Parragh urnak TÖKÉLETESEM IGAZA VAN.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!