Orbán: Lehet majd nyugdíjprémiumot fizetni

2021. augusztus 22. 08:18

A miniszterelnök jelenleg 50-56 ezer forintos egyszeri kifizetést lát valószínűnek, de az az összeg akár ennél jóval magasabb is lehet.

2021. augusztus 22. 08:18
null

Száguld a gazdaság, ezért lesz lehetőség nyugdíjprémiumot fizetni, amelynek összege a gazdasági növekedés mértékétől függ – mondta el a miniszterelnök a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában. Orbán Viktor jelenleg 50-56 ezer forintos egyszeri kifizetést lát valószínűnek, de az az összeg akár ennél jóval magasabb is lehet. Hangsúlyozta, hogy a rendszerváltás óta soha nem dolgoztak annyian Magyarországon, mint most. Ezért az emberek büszkék lehetnek magukra, ugyanakkor a kedvező növekedési adatban a kormánynak is szerepe van – jegyezte meg.

A Mandiner kiszámolta, 7 százalék feletti gazdasági növekedésnél a nyugdíjprémium akár 76-80 ezer forint is lehet.

(MTI–Mandiner)

Fotó: Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában, a Kossuth Rádió stúdiójában Budapesten 2021. augusztus 22-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illibernyák
2021. augusztus 22. 15:05
Orbán: A negyedik hullám kopogtat az ajton. Kormányzati kommunikáció: 700 ezren látták a tűzijátékot maszk és a távolságtartás I szabályok betartása nélkül. Elmentek ti a retkes qrva anyagokban b+!!!
Ronee
2021. augusztus 22. 09:55
Egyszer élném már meg baszki, hogy egy ellenzéki politikus vagy szavazó azt mondja legalább 1 dologra amit a kormány csinált, hogy na ez tényleg jó.....mert ez kurva unalmas már ...semmi sem jó, miért nem több, jobb? Az anyátok picsáját...gyúrcsány alatt minden fasza volt.mi? Idióták #)))) hahh
McFocker
2021. augusztus 22. 09:29
Azért az mekkora szánalom már, hogy "Európa legerősebb országában" 200 eurókért vesznek szavatokat. A pride turul után már csak Gazsi coming outja hiányzik, hogy teljes legyen a Doktor Miniszterelnök Úr hiteltelensége.
ancilla
2021. augusztus 22. 09:25
Jönnek a választások. Így volt ez mindig. És működött mindig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!