Kerpel-Fronius Gábor nem tudott mit mondani a logikai hibájára

2021. augusztus 24. 21:02

A főpolgármester-helyettes az ATV-ben fagyott le, mikor szembesítették a következetlenségével.

2021. augusztus 24. 21:02
null

Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettes az ATV-ben az Örs Vezér téri helyzetről nyilatkozott, amikor a műsorvezetőnő rávilágított egy súlyos logikai hibára. A helyettes elkezdte ecsetelni, hogy az Örs vezér téri helyzet egy új típusú probléma, amire új típusú reakció kellene, csupán azt felejtette el, hogy

pár másodperccel korábban mondta, hogy az ottani helyzet egy évek óta tartó jelenség.

A riporternő kérdésére pár másodperc plafonnézéssel egybekötött „hatásszünettel” válaszolt, mely végén csak annyit mondott: „Értem.”

Az ominózus esetre Deák Dániel mutatott rá a Facebook-oldalán.

Nyitókép: ATV

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
baviki
2021. augusztus 29. 03:10
Ez egy szerencsétlen senki! Aki még érti is! De mi volna, ha valóban fel is fogná! Akkor szedné a sátorfáját és távozna! De akkor nagyon sok ellenzékinek kellene távozni! Szinte senki sem maradna!
olajfa1
2021. augusztus 26. 09:53
Elég nehezen jött le ennek az "értelmiséginél" -is- az "ÉRTEM"...
kozmosz
2021. augusztus 26. 01:11
Hú, de gagyi.
matematikus
2021. augusztus 26. 00:55
Vajon miért nincs itt a link, hogy a tágabb szövegkörnyezetet is megnézhessük? Segítene elkerülni a gyanúját is annak, hogy a Mandiner inkorrekt módon vágott ki egy részt egy beszélgetésből. Persze tudom, a Mandiner ilyet sosem tenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!