Videón, ahogy Karácsony Gergely esküt tesz az Alaptörvényre

2021. augusztus 30. 12:19

Elmondása szerint nem legitim az Alaptörvény, ennek ellenére a Fővárosi Közgyűlés alakuló ülésén felesküdött rá.

2021. augusztus 30. 12:19
null

Mint arról mi is beszámoltunk, Karácsony Gergely a Népszavának adott interjújában arról beszélt: illegitimnek tartja az Alaptörvényt, és, mint fogalmazott, „én ezt nem most kezdtem el mondani, hanem akkor, amikor kivonultam a parlamenti vitájáról”.

Ha miniszterelnök leszek, nem fogok rá felesküdni”

– mondta. 

Ennek ellenére ezt már évekkel ezelőtt megtette, egészen pontosan 2019. november 5-én, a Fővárosi Közgyűlés alakuló ülésén, főpolgármesterként: 

Nyitókép: MTI / Soós Lajos

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
avízazúr
2021. augusztus 30. 21:33
Ha a Bibliára esküdne, azt a jobboldal támadná???
anaconda
2021. augusztus 30. 19:12
Ha én miniszterelnök leszek, kitiltom az összes idiótát az országból.
CirmoS
2021. augusztus 30. 15:24
Én ezekután már erre várok: Fidesz: Karácsony G. ön Budapest főpolgármestere, mikor kezd végre dolgozni? Mire Kakigeri: Nem igaz, nem vagyok főpogármester, nem engem választottak meg. A Fidesz hazudik. Mostmár nagyjából itt tart ez a balfasz! Egyre jobban becsavarodik!.... " Ki kell csinálni " ezt a félnótást!..
Bástyaelvtárs
2021. augusztus 30. 14:43
Mi az hogy "...ennek ellenére megtette "? Miniszterelnökkent nem fog rá felesküdni. Vagyis miniszternoki munkáját nem annak szellemében fogja végezni. Felpörögtek a mandineres szerkesztőségben:) A karácsonyt gyalázó cikkek napi kvótaszáma megugrott. Termelni kell, igaz fiúk?:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!