Hitelesítette Karácsony Fudan Egyetemről szóló népszavazási kérdését az NVB

2021. augusztus 30. 18:20

Elindulhat az aláírásgyűjtés.

2021. augusztus 30. 18:20
null

Tovább engedte a Nemzeti Választási Bizottság Karácsony Gergely főpolgármester és miniszterelnök-jelölt-jelölt népszavazási kérdését, amely a Fudan Egyetem budapesti kampuszának előkészítését célzó idén nyári törvénycsomag visszavonásáról szól – írja a HVG. 

A testület egyhangúan támogatta Karácsony kérdését, amely így szólt: „Egyetért-e Ön azzal, hogy az Országgyűlés helyezze hatályon kívül a Fudan Hungary Egyetemért Alapítványról, a Fudan Hungary Egyetemért Alapítvány részére történő vagyonjuttatásról szóló 2021. évi LXXXI. törvényt?”

Mint ismert, Karácsony az egyetem miatt jelezte, hogy a főváros megvétózza az atlétikai vb-t.

Nyitókép: Facebook

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. augusztus 31. 17:12
oszt a tíz millából hányat érdekel?
Teréz A Piréz
2021. augusztus 31. 09:19
Hádde hádde az NVB-t nem Orbán szorongatja diktátori páncélozott kesztyűiben? Meg vagyok zavarodva.
Harangláb
2021. augusztus 30. 21:54
Annak idején a Fudan kapcsán nagyon sokszor leírtam itt, hogy hihetetlenül balfasz volt a fidesz kommunikáció, a Palkovics képtelen volt kommunikálni0 ezt az ügyet... Bennem is maradtak megválaszolatlan kérdések, dühöngtem is miatta eleget. A kármentés mindig sokkal drágább, és kevésbé hatékony, mint a megelőzés...
cutcopy
2021. augusztus 30. 19:58
Talán lesz vagy 20 százalékos a részvétel..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!