Lett egy hetedik ellenzéki miniszterelnök-jelölt

2021. augusztus 19. 12:37

Nyilvántartásba vették a Le az Adók 75%-ával Párt miniszterelnök-jelöltjét, pedig arra játszottak, hogy úgysem regisztrálják őket.

2021. augusztus 19. 12:37
null

Az ellenzéki előválasztásokat koordináló Országos Előválasztási Bizottság az utolsó pillanatban nyilvántartásba vette Ecsenyi Áront, a Le az Adók 75%-ával Párt miniszterelnök-jelöltjét – írja a Telex. Ecsenyi ezzel a hetedik hivatalos ellenzéki miniszterelnök-jelölt, Dobrev Klára, Fekete-Győr András, Jakab Péter, Karácsony Gergely, Márki-Zay Péter és Pálinkás József mellett.

A párt bemutatkozásában azt írja, hogy „mozgalmunk ideológiai alapvetése a libertarizmus, mely szerint a polgárok közti szerződések és véleményük semmilyen módon nem kényszeríthető, vagy korlátozható. Továbbá a szabad egyének közötti agressziómentesség elvét (non-aggression principle) morális szemléletünk alapvető részének tekintjük”.

Mint a Telex is írja: Ecsenyi Áron néhány napja még arról beszélt, hogy a regisztrációjával csak meg akarta mutatni, hogy az előválasztás nem is demokratikus folyamat, mert úgysem fogják nyilvántartásba venni.

Nyitókép: Ecsenyi Áron Facebook-oldala

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2021. augusztus 19. 22:00
Piros pötyös ivadék ????? Már hazugság amivel kampányol az adók 75 % nem lehet elengedni. Ez hüjének nézi a polgárokat.
Csakegyasztalos
2021. augusztus 19. 21:20
Csak egyet kérdezek: Hát ez meg ki a faszom ez?
rókabácsi
2021. augusztus 19. 20:01
fantaszti-kus!
zrx8
2021. augusztus 19. 18:36
Stabil fidesz-szavazóként már tudom, kire szavazok az előváladékozáson :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!