A Kárpátia frontembere keményen nekiment a Jobbiknak

2021. augusztus 19. 16:00

A nemzeti érzelmű együttes nem nézi jó szemmel, hogy a Jobbik Gyurcsányékkal bútorozott össze.

2021. augusztus 19. 16:00
null

Évekkel ezelőtt még olyannyira jó viszonyt ápolt a Kárpátia zenekar a Jobbikkal, hogy azt is megengedték, hogy a párt egyik vezető politikusa, Z. Kárpát Dániel doboljon az egyik fellépésükön. A nemzeti érzelmű együttes viszont nem nézi jó szemmel, hogy a mai Jobbik már Gyurcsányékkal nyomul, aminek hangot is adtak – olvasható a PestiSrácok.hu-n.

Petrás János nem ment el szó nélkül amellett, hogy a Jobbik – mellyel korábban nagyon úgy tűnt, hogy szimpatizáltak – most Gyurcsányékkal bútorozott össze a hatalom megszerzése érdekében, sőt még a Pride-on is képviseltetik magukat. A frontember úgy fogalmazott: „Egyszerűen b*zik vagytok”.

Petrás Jakabot sem kímélte: utalva a miniszterelnök-jelölt fonyódi akciójára, amikor egy munkagépet akadályozott a tolatásban azért, hogy felvegyen egy kampányvideót, azt mondta

Vigyázz Jakab, tolató munkagép”.

Ezt követően a zenész Z. Kárpát Dánielről, és az egész baloldalról is elmondta a véleményét. A Kárpátia frontemberének nyilatkozata itt tekinthető meg. 

Kép forrása: MTI Fotó: Haáz Sándor

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2021. augusztus 21. 10:16
Hajrá Magyarország! Takarítsuk el a jobbik-nevű gyurcsányista bandát!
Armageddon
2021. augusztus 20. 20:02
Nem ezek írták az izraeli himnuszt? Valami ilyet ír az internet.
vip era
2021. augusztus 20. 07:47
Csurka tudta a leghamarabb,a jobbik a libsik pincsikutyája.
Láncfűrészes Attasé
2021. augusztus 20. 07:32
A Fidesz és a pávatáncos kisgömböc beült a Jobbik helyére a zsíros valagával. Egy csomó volt Jobbikos ma örjöngő orbányszopó fidernyák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!