Schiffer szerint mértéktartás kellene az állítólagos megfigyelési ügyben

2021. július 22. 10:58

„Jó volna, ha Pegasus-ügyben nem járnánk úgy, mint a 2013-as NSA-botrány esetleges magyar leágazásánál” – írta az ügyvéd.

2021. július 22. 10:58
null

Schiffer András közösségi oldalán kommentálta az állítólagos megfigyelési ügyet, bejegyzésében Bánáti Jánost, a Magyar Ügyvédi Kamara elnökét idézte, aki azt mondta: 

Információk hiányában politikai adok-kapokba nem szeretnék belemenni. A telefonszámom szerepel egy jegyzékben, ennyit tudok, semmi többet nem tudok, erre azt kell mondanom, hogy és akkor?”

Bánáti hozzátette azt is: mivel csupán annyit tud, hogy telefonszáma szerepelt egy listán, „abból ember nincs, aki meg tudja mondani, hogy ez ténylegesen azt jelenti, hogy megfigyeltek”.

Schiffer András Bánáti nyilatkozatával egyetértve azt írta: 

Jó volna, ha Pegasus-ügyben nem járnánk úgy, mint a 2013-as NSA-botrány esetleges magyar leágazásánál. Abban tudniillik nyolc év után sem látunk tisztábban”

– fogalmazott.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oskar
2021. július 22. 16:11
Mi az, hogy újságírókat nem lehet lehallgatni?? Nemzetbiztonsági okból mindenkit le lehet. Mert ha az újságírók védettek lennének akkor oda raknának fedett kémeket. A magyar nép választ a többség alakít kormányt. Vannak olyanok akár újságírók is akik ezt a demokratikus állapotot nem fogadják el és diktatúrát hazudozva telekiabálják külföldet. A magyar nemzetbiztonságnak kötelessége utána nézni, hogy ezeket irányítja-e valaki külföldről. Akár modern eszközökkel is.
balsors
2021. július 22. 15:46
Amennyiben a 2018-as comuterword cikke eredeti akkor onnantól nem volt titkosszolgálati megfigyelés, hisz egy megfejthető kémprogram értéktelen, és nem csak azért mert le lehet vele bukni, hanem lóvá tehető a megfigyelő. Nem értettem, hogy honnan tudják a telefont vizsgálók biztosan kijelenteni, hogy pegazus nyomot találtak, míg rá nem jöttem, hogy ők biztosan bevásároltak belőle a sötét weben, és így kiismerték, tudják mit kell figyelni, de akkor már nekik is van pegazusuk és bármi történhetett.
llnnhegyi
2021. július 22. 14:23
A Telex Klubrádió HVG ATV Apró klán. Érzik a moslekkoaliciosok bukását. Mindenáron botrányt kelteni szeretnének. Megbuktatni a Fidesz Kdnp koalíciós kormányt. -:)) Még a luxemburgi külügyminiszternek sem megy. Pedig ő aztán nagyhatalmú!
T. Péter
2021. július 22. 12:28
Google: "forensic pegasus". Első találat lesz. Látni fogod, hogy nem ilyesmiről van szó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!