Romlik a dunai árvízhelyzet

2021. július 20. 08:12

Már hat területen adott ki figyelmeztetést a vízállás miatt az Országos Vízügyi Főigazgatóság.

2021. július 20. 08:12
null

Az Észak-Dunántúlon óráról órára romlik az árvízhelyzet, viszont a jelenlegi adatok alapján nagy bajra nem kell számítani.

Ahogy tegnap is megírtuk, Nagybajcsnál várható a legmagasabb vízállás, 610 cm körül, ami miatt most másodfokú figyelmeztetést adtak ki, ahogy a Nagybajcs melletti Gönyű területére is.

Rajkára, Doborgazra, Dunaremetére és Komáromra elsőfokú figyelmeztetést jelentettek be.

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szeredai
2021. július 20. 09:49
Akár 3 méterrel is megközelítheti a vízállás az eddigi legmagasabb szintet!
kunfia
2021. július 20. 09:25
Jön a Viktor hazafelé Ismerik őt már mindenfelé Minden fideszes csak róla beszél Viktor áj devla lé Ó Beül a Viktor az A8-asba Mi kell a népnek, azt mindig ő tudja Pálinkát rendel literszámra, Mindenki vele mulat No roxa áj,Viktor itt a király A zenészek neked húzzák, Azt éneklik hogy te vagy a király No roxa áj, Viktor itt a király Jönnek hozzád a szép pénzek Viktor ez a te kis világod No roxa áj, te vagy itt a király No roxa áj, Viktor itt a király A zenészek neked húzzák, Azt éneklik hogy te vagy a király No roxa áj, csak velünk mulat a világ Jönnek hozzád a szép pénzek Viktor ez a te kis világod No roxa áj, tiéd a nagyvilág Jön a Viktor hazafelé Ismerik őt már mindenfelé Minden fideszes róla beszél Kis Viktor devla lé Ó Beül a Kis Viktor az A8-asba Mi kell a népnek, azt mindig ő tudja Pálinkát rendel literszámra Mindenki vele mulat No roxa áj, te vagy a király A zenészek neked húzzák, Azt éneklik hogy te vagy a király No roxa áj, te vagy itt a király Jönnek hozzád a szép pénzek Viktorunk ez a te kis világod No roxa áj Viktor itt a király
AROON
2021. július 20. 09:00
Erről is Orbán tehet, mert így áll bosszút az LMBTQ. Ugye balosak. Vagy az LMBTQn maga isten áll bosszút.
Aspektus
2021. július 20. 08:52
A tegnapi cikk meg a HATALMAS árhullámról szólt. Ami nem éri el a 3-as fokozatot. Jujjjjjjjjjj
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!