Jakab sofőrje: „No speak English”, Bohár: Ismerjük magát!

2021. július 02. 12:28

Nemcsak Jakab Pétert, hanem a sofőrt is lebuktatta a Riporter.

2021. július 02. 12:28
null

Egészen szürreális jeleneteket rögzített a Riporter kamerája. Bohár Dánielék a Balaton mellett futottak össze a kampányoló Jakab Péterrel, aki az  utcafórumokra egy hivatali autóval érkezett, ám – Bohár beszámolója szerint – onnan nem messze állt a valódi kocsija: egy tízmilliós Skoda sofőrrel és biztonsági őrrel.

A stáb odalépett megkérdezni az autóban ülő sofőrt, hogy mi az igazság, mire ő egy „ No speak English”-sel próbált hárítani.

Ismerjük magát, önkormányzati képviselő volt Kispesten” – vágott vissza Bohár, majd a sofőr kényszeredetten mosolyogva beismerte, a kampányban segíti a Jobbik elnökét.

Ezután Bohár kérdésére, hogy akkor az ellenzéki miniszterelnök-jelölt ezzel a „zsír új, tízmilliós Skodával” közlekedik-e, ha éppen nem kampányolni megy, már nem érkezett válasz.

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Isten jobb keze
2021. július 04. 11:42
Danika kis fiam! Ha már végeztél, akkor mennyél vissza orbánhoz, mert újra felkell szopni a farkát! Xdxd
wrfri
2021. július 03. 22:09
Bohár Dani úgy botránkozik egy Skodám mintha Rolls Roger lenne. Még jó hogy nem egy Dacia...
wrfri
2021. július 03. 22:08
Tízmilliós Skoda, ne mond! Ezt a fényűzést! Még tán a CSOKbol is kitelik rá
PPK
2021. július 03. 21:18
Jakab ezirányú ekézése haszontalan, csak arra jó, hogy velejéig tehetségtelen Bohár felvegye a havi többmilláját. A képviselő fizetése annyi amennyi. Vehet belőle akár új kocsit is... a luxus nem 10 milla... Szóval JP hülye, de ettől népszerűsége nem csökken.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!