Háromgólos hátrányban a Puskás Akadémia

2021. július 22. 20:29

A Puskás Akadémia 3-0-s vereséget szenvedett a lett FK Rigas FS vendégeként csütörtökön, a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójában, a párharc első mérkőzésén.

2021. július 22. 20:29
null

A magyar bajnoki ezüstérmes már a 25. percben háromgólos hátrányban volt, és végül nem is tudott idegenben szépíteni. A visszavágót egy hét múlva rendezik.

Az eredmény, selejtező, 2. forduló, 1. mérkőzés: FK Rigas FS (lett)-Puskás Akadémia FC 3-0 (3-0)

A Puskás Akadémia - amely története során először nyert nemzetközi kupapárharcot az első körben – nagyon gyorsan nehéz helyzetben találta magát, a hazai csapat ugyanis alig 25 perc elteltével háromgólos előnybe került. Hornyák Zsolt a szünetben megpróbálta átszervezni csapatát, de több játékos is gyenge napot fogott ki. Emiatt képtelen volt kellőképpen felpörögni a felcsúti együttes, amely így komoly hátrányból várja a visszavágót.

(MTI)

Fotó: MTI/EPA/Toms Kalnins

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2021. július 23. 22:58
Jelenleg van egy középszintű európai csapatunk, a Fradi (8-10 idegenlégióssal a kezdőben). Aztán a nagy semmi. A magyar akadémiák teljesítménye is közel a zéróhoz. Azért ez elég soványka a ráfordított közpénzt tekintve.
Robur
2021. július 23. 15:46
Jól van! Szopik az orbán fc!
gepida
2021. július 23. 08:05
Azért frizura divatban, fizetésben és hátul adogatásban jobb volt a Puskás!
szervita
2021. július 23. 06:46
Szégyellje magát mindenki, aki ezt a gyalázatos egyesületet létrehozta, támogatja.Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc is tarthatna alapos önvizsgálatot, ha tudják, hogy ez mit jelent. Az a mérhetetlen mennyiségű pénz, amit itt elégettek ennek a teljesítménynek a létrehozására sem gondolkodtatja el az Elnök urat, hogy ez már inkább ciki, mint büszkeségre okot adó jelenség?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!