A bíróság szerint nem igaz, hogy Gréczy Zsolt nőket zaklatott

2021. július 07. 12:14

A DK politikusát a Dr. Czeglédy Csaba és Társai Ügyvédi Iroda képviselte.

2021. július 07. 12:14
null

Gréczy Zsolt a Facebook-oldalán közli a DK sajtóirodájának a közleményét, miszerint „a Fővárosi Törvényszék tegnapi ítéletében az átlagosnál magasabb összegű kártérítés megfizetésére ítélte az Origót”. A dokumentum szerint „a fideszes portál – a megtámadott DK-s politikust meg sem kérdezve – több cikkben is azt állította, hogy Gréczy Zsolt nőket zaklatott. Tette ezt úgy, hogy ezt az állítást sem a korábbi, a cikkek helyreigazítását kezdeményező perekben, sem a kártérítési perben nem tudta bizonyítani”.

A poszt idézi a bíró indoklását: azért döntött az igényelt kártérítés teljes összegének megítélése mellett, „mert kiemelt közszereplő esetében sem elfogadható, hogy csupán a politikai viták terepének próbáljanak beállítani súlyos erkölcsi és büntetőügyi kérdéseket, ha a tényállítás egyértelmű valótlanság”.

A közlemény emlékeztet arra, hogy Gréczy Zsoltról

már 21 bírósági ítélet mondta ki, hogy ártatlanul vádolták zaklatással, a politikus valamennyi pert megnyerte.

S fontosnak tartották megjegyezni, hogy a DK politikusát a Dr. Czeglédy Csaba és Társai Ügyvédi Iroda képviselte.

Fotó: Gréczy Zsolt, a DK parlamenti képviselője Pollreisz Balázs, az MSZP győri szervezetének elnöke polgármester-jelöltségét bejelentő sajtótájékoztatón Győrben 2019. december 4-én. MTI/Krizsán Csaba

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bito
2021. július 08. 20:57
Kapcsolatok! Ennyi! Gusztustalan kretén, mutogatja a nemi szervét. Preparálja, tegye ki a vitrinbe, és nézegesse!
NKFF
2021. július 08. 19:01
A vicc jut eszembe:mi a különbség a jó ügyvéd és a sztárügyvéd között? A jó ügyvéd ismeri a jogot a sztárügyvéd ismeri a bírót!
Kopa
2021. július 08. 09:48
Gréczy, mit erőlködsz a reiszolós akciód után? Vissza akarsz térni mindenáron? Az ilyen bírósági ítéletekkel csak még jobban elásod magad. Ha már elkövetted azt a "hibát", hogy lemondtál majd mindenről, a legjobb lenne neked is, a pártodnak is, ha ahhoz tartanád magad. Nem vagy pótolhatatlan ember. Minden ezutáni szereplésed csak ennek fényében szerepel majd, te feloldozást soha a büdös életben nem nyersz. Ostoba fasz vagy.
Syr Wullam
2021. július 08. 08:02
Persze, hogy nem, csak a kezét zaklatta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!