Félszáz szabadstrand várja a nyaralókat a Balatonnál

2021. július 21. 07:11

Sok fizetős helyen is csak pár száz forint a belépő.

2021. július 21. 07:11
null

A Magyar Nemzet annak apropóján készített összeállítást a balatoni árakról, hogy „néhány baloldali politikus és hírportál drasztikus étel-, ital- és strandjegyárakkal riogatja az üdülésre készülődőket”.    

A cikkből kiderül, hogy

49 ingyenes és 58 belépőjegyes strand közül lehet válogatni a Balatonnál.

A lap a helyi önkormányzatokra hivatkozva azt írta, hogy egyre kedveltebbek az utóbbi időben komoly forrásokból korszerűsített szabadstrandok. „Van balatoni üdülőhely, ahol nem is találni fizetős strandot, más településeken pedig a fizetős strand mellett több szabadstrand fogadja a nyaralókat” – áll a cikkben. A Magyar Nemzet értékelése szerint a fizetős strandokra nem jellemzőek a „horribilis árak”, igaz van „luxusstrand” is a tónál.

(MTI)

Fotó: MTI/Varga György

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2xli
2021. július 21. 15:22
De a csúcs az volt, hogy pont egy szabadstrand előtt tüntetett!
gyaloggos
2021. július 21. 12:27
INGYEN SZÁLLÁS INGYEN UTAZÁS BENZINJEGY AZ AUTÓVAL ODA UTAZÓKNAK
gyaloggos
2021. július 21. 12:21
KEVÉS! MINDEN strand legyen ingyenes! MI több! A GYŐGYFÜRDŐK is! S NE csak ingyenesek legyenek, hanem legyen INGYEN LÁNGOS INGYEN SÖR INGYEN ÜDÍTŐ!
Illieral
2021. július 21. 09:46
Baltonon egy hét egy 4 fős családnak, szállással utazással kajával kb. 300 ezer Forint-tól a csillagos égig. Emelett, hogy el kell költeni a belépőkre napi 2500 Ft-ot, gondolom bele kell férjen, akinek meg nem fér bele, válaszon olyan települést ahol van ingyenes strand. Most voltunk a Balatonon, a szállódának volt saját strandja, de megnéztünk más strandokat is, jártunk szabad strandon is, tök igényesen szépen megcsinált volt az is. Dehát az is úgy van ingyen, hogy az önkormányzat beletesz egy szezonba 5-10 millió Forintot, tehát a helyi lakosok fizetik a turisták helyett. Aztán sok helyen van olyan, hogy megállsz az út mellett, ha akarsz be tudsz menni úszni, ez tök ingyen van...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!