Felháborodva reagált Novák Katalin szavaira az Atv-n Dobrev

2021. július 14. 21:59

A DK miniszterelnök-jelöltje még a műsorvezetőt is félbeszakította, hogy elmondhassa a véleményét az Erzsébet-táborokban dolgozó pedagógusokról.

2021. július 14. 21:59
null

„Vérlázító, felháborító és a pedagógusok megalázása” – így reagált Dobrev Klára az Egyenes beszéd előző vendégeként meginterjúvolt családügyi miniszter, Novák Katalin szavaira az atv műsorában. A DK miniszterelnök-jelöltje azt szeretné, ha a pedagógusok egy miniszternek is elmondhatnák az őszinte véleményüket. Megjegyezte, nagyon sok pedagógussal beszél, és szerinte nem elégedettek a 25 ezer forintos utalvánnyal, megalázónak tartják azt.

Dobrev Klára szerint az ellenzék miniszterelnök-jelöltjei közül mindenki fantasztikus ember,

nyilván ő is úgy indult neki a versenynek, hogy képes a legjobban elvégezni a feladatot – mondta Dobrev az IDEA Intézet elemzésére reagálva.  A nemzet egyesítésére nagyon alacsony pontszámot kapott, amire úgy reagált, hogy „tekintsük ezt feladatnak”

Dobrev Klára szerint az Unió legnagyobb kifogása az, hogy az OLAF szerint Magyarországon történik a legtöbb korrupciós ügy, valamint átláthatatlanok a viszonyok. Ez nem csak az újjáépítési alapról szól, ha Orbán nem változtat a politikáján, el fogunk esni az uniós pénzektől – jelentette ki Dobrev Klára.

A DK politikusa megerősítette, hogy 2022-ben a kormányváltást követően minél gyorsabban igyekeznek megteremteni az Euró bevezetésének feltételeit.

Az adás összefoglalóját itt tudja megtekinteni:

 

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pomozi Sándor
2021. július 15. 20:00
A saját háza körül sepregessen. Semmi joga másokat rossz színben feltüntetni Nagypapi hány magyar ember életéért felelős. Pl.1956 után. Emlékeznek: Kádár,Apró,Dögei.
Faterohm
2021. július 15. 19:47
Kérdezem 2002, és 2010 között, hol volt? Eléggé komoly emlékezet kieséssel bajlódik, orvos látta már? Ha nem sürgősen forduljon szekemberhez. Emlékeztetném egy-két dologra ami a mostani kormányzó párt nem tett meg. Kezdeném a pedagógus bércsökkentéssel, folytatom az Orvosok ügyeleti pénzének kinem fizetésével. Emlékszik? Draskovics Tibor pénzügyminisztersége alatt hónapokig nem fizettek vissza ÁFÁT a vállakozásoknak Ennek hatására csődbe juttott egy részük. Továbbá megcsonkították a családoknak járó kedvezményt, bezártak korházakat, vasútvonalakat szüntettek meg. Ferihegy! dolgozók nem kapták meg a jogos végkielégítésüket, melyet az Orbán kormány részben rendezett. Az OLAF jelentéssel kapcsolatban. Itt sem mond igazat, a fentemlített Europai korrupció ellenes hivatal csak a négyes metrónál talált korrupcióra utaló jeleket. Minden Unio által támogatott beruházást ellenőriznek, főleg Magyaroszágon. A fentemlített hivatal weboldalán ilyen bejegyzést amit állít nem található. Ez is hazukság, vólt kitől tanulni. Milyen alapon akar felelőségrevonást alkalmazni egy lehetséges kormányváltás alkalmával? Nem érzi, hogy ez a kormány épített, az előző csak rombolt. Felhívnám a figyelmét az E5, E6 autópálya szerződésének megismerésére, na ott van korrupció rendesen. Tudnék még írni miket műveltek az MSZP, SZDSZ kormány de unalmassá vált számomra a felesleges időfecsérlés.
Sün Balázs
2021. július 15. 18:25
A DK-s Eu-s parlamenti képviselő Rónai-gyerek nem Rónai Egon gyereke? Olyan váratlanul került be a sem a politikába, hogy még a köztudatba se jutott be a személye.
Sün Balázs
2021. július 15. 18:22
Vajon Klára akar miniszterelnök lenni. De közben azon fáradozik ezerrel, hogy Magyarországot odadobja az EU-nak. (amit a közelmúltban Bíró Lászlón is számon akart kérni a PS.) Logikailag teljesen ellentmondásban van, hogy legyen Európai Egyesült Államok, melyben a tagországok elvesztik a szuverenitásukat. Ha ez bekövetkezne, akkor az épp hivatalban levő miniszterelnök is csak egy báb lenne a saját országában, mert a jogalkotás és az irányítás Brüsszel kezében lenne. De Klára ezt nem fogja fel! Csak vijjog, mint a vércse azon a gyönyörű hangján.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!