Immunológus az ATV-ben: A Sinopharmmal oltott 60 felettiek harmadában nincs jelen az antitest

2021. július 15. 09:47

Erdei Anna kijelentéseit a Semmelweis Egyetem kutatása már cáfolta.

2021. július 15. 09:47
null

„Meg kellene vizsgálni, hogy abban a több százezer idős emberben, akik jóhiszeműen beoltatták magukat a kínai vakcinával, van-e ellenanyag” – jelentette ki Erdei Anna az ATV stúdiójában. Az immunológus szerint mára ugyanis egyértelművé vált, hogy a kínai Sinopharm vakcinával oltott 60 éven felülieknek körülbelül harmadában nincs jelen a vírus elleni védelmet biztosító antitest. Az MTA főtitkár-helyettese hozzátette: ha nincs ellenanyag a szervezetben, akkor nincs védettség. Erdei Anna kijelentette: akiről kiderül, hogy nem védett, azt újra kellene oltani, nem Sinopharmmal, hanem például Pfizer vagy Moderna vakcinával.

A Semmelweis Egyetem cáfol
Mint azt korábban megírtuk, a Semmelweis Egyetem legfrissebb kutatása szerint azonban valamennyi Magyarországon engedélyezett vakcina hatásos, a korábban negatív eredményt kapott mintegy 1200 fő esetében 88%-ban volt kimutatható antitest, míg a teljes oltott lakossági minta esetében egy ezt megelőző egyetemi vizsgálat minden Magyarországon alkalmazott vakcinánál 96% feletti pozitivitást mutatott.

Mint azt , a Semmelweis Egyetem legfrissebb kutatása szerint azonban valamennyi Magyarországon engedélyezett vakcina hatásos, a korábban negatív eredményt kapott mintegy 1200 fő esetében 88%-ban volt kimutatható antitest, míg a teljes oltott lakossági minta esetében egy ezt megelőző egyetemi vizsgálat minden Magyarországon alkalmazott vakcinánál 96% feletti pozitivitást mutatott.

Nyitókép: MTI/Rosta Tibor

 

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marica61
2021. július 17. 10:05
ezért hiteltelen az mta- ez anémber valoszinü az mta szex szobájában szerezte titkári titulusát,mert tudományi tudása NULLA
Amondó
2021. július 16. 17:24
Talán épp a Sinopharm a legjobb vakcina, a többi csodaszer meg túllőtt a célon. Ugyanis, ha a kínaiak alkották meg a világhódító vírust, akkor bizonyára az ellenszerét is ők tudják a legjobban,
satman11
2021. július 15. 13:46
Dolgozik a liberráltnáci halálkommandó...csak tovább a lenini úton....
hátakkor
2021. július 15. 13:00
Nem tom milyen és mennyi antitest van bennem. Nyilván van. De covidot nem kaptam be. Ez a lényeg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!