Szabó Tímea: Feljelentést teszek a Fidelitas ellen természetkárosítás miatt

2021. június 28. 16:45

Engem nem zavar a primitívség, ha azt a négy fal között csinálják – írja a képviselő Facebook-oldalán.

2021. június 28. 16:45
null

Amint arról korábban beszámoltunk, a Fidelitas lekaszált egy méhlegelőt: a Fidesz ifjúsági szervezete szerint Budapest városvezetői a közterület gondozására is alkalmatlanok.

Feljelentést teszek a Fidelitas ellen természetkárosítás miatt, miután benzines fűkaszával letartoltak egy budapesti méhlegelőt – reagált a Fidelitas akciójára Szabó Tímea. A Párbeszéd frakcióvezetője úgy fogalmaz: „Engem nem zavar a primitívség, ha azt a 4 fal között csinálják, de ezek a fiúk egy politikai hecc kedvéért rombolnak, rombolnak és rombolnak.”

A betonfétises ifjú fideszesek képtelenek elviselni azt, hogy Budapest vezetése eltökélt abban, hogy a város területén növekedjenek a növény- és állatvilág természetes élőhelyei.

Ezek a fidelitasos barbárok most nem restelltek egy gyógyuló területet, gyeptársulást tönkretenni, amelyben védett növények és rovarok is voltak, így természetkárosítás bűntettét is elkövették.”

A párbeszédes politikus a poszt végén hozzátette: 

„Elég volt ebből a barbárságból, a pusztító hergelésből, a klímaváltozás tagadásából és az az ellen való védekezés akadályozásából!”

Kép forrása: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2021. július 01. 09:05
Kamu ellen tegyél feljelentést , szép virágos méhlegelő körforgalmat lebetonozta.
Pataki
2021. július 01. 09:03
Budapest jeles politikusai a Rikkancs KabuliRózsa, a Féleszü Tébláboló és az Eszelős Ordibáló. Jó formában lehet az a nép, aki ezeket választja és kö&veti.
kurbitalis
2021. június 30. 13:22
Szénalapát SzalmakapA Timike! A TE LÉTEZÉSED MAGA A TERMÉSZETKÁROSÍTÁS.
Kardhal
2021. június 30. 09:54
Timike vedd már be a bogyokat mert ez mán kriminális vazze van némi fogalmad a levizelt tarakos gazos közterület és a virágos rét közti különbsegröl ??????a klimavészhelyzetröl amit a helytartó ur csinált kicsi városunkban biciklisáv orákon át ezerórás lámpasor miatt állo veszteglö füstölgö kocsisorok ja az nem baj ugye ved be a bogyot és huzzál már a p...a a rikácsolásoddal öröm lesz nézni ahogy etüntök 22ben mint a sivo homok vazze
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!