Peter Stöger a Fradi új vezetőedzője

2021. június 05. 12:01

A Dortmundot a BL-be, a Kölnt az EL-be vezető osztrák bajnok edző veszi át az irányítást.

2021. június 05. 12:01
null

Sergei Rebrov távozása után kiderült, ki veszi át a zsinórban három bajnoki címet nyert és a tavalyi szezonban Bajnokok Ligája csoportkörébe jutott labdarúgócsapat irányítását – írja a Fradi.hu. Szombattól Peter Stöger vezeti NB I-es együttest, írják. Emlékeztettek: az 55 éves osztrák edző korábban a német sztárcsapatot,

a Borussia Dortmundot a Bajnokok Ligája csoportkörébe vezette,

szintén rendkívül sikeres volt a Kölnnél, amelyet a német másodosztályból feljuttatott a Bundesligába, majd ott óriási bravúrt elérve az ötödik helyre, ezzel az Európa Liga csoportkörébe irányította. De nyert korábban osztrák bajnoki címeket és Osztrák Kupákat is.

Támadó felfogás, Nyilasi Tibor, szurkolói bázis

Peter Stöger első, FradiMédiának adott interjújában nyilatkozott az óriási kihívásról, céljairól és futballfilozófiájáról. Az interjúból kiderül, hogy Stöger az abszolút támadó felfogású csapatban hisz, Nyilasi Tibor nagy rajongója volt, és kiemelte, hogy mennyire szeret tradicionális egyesületeknél dolgozni, ahol van egyfajta különleges miliő, és kifejezetten nagy szurkolói bázissal rendelkezik az együttes.

Fotó: Peter Stöger, a Borussia Dortmund labdarúgócsapat az új vezetőedzője az őt bemutató sajtótájékoztatón a dortmundi Signal Iduna Parkban 2017. december 10-én. (MTI/EPA/Friedemann Vogel)

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2021. június 08. 14:10
AZÓTA KIDERÜLT, hogy OROSZ, REBROV két jó barát, OSZT mégis csak Hajnallal voltak gondjai az edzőnek. ÚGY zusammen, mindent összerakva azonban én továbbra is úgy látom, hogy Rebrov nem akart már maradni, s ez már az eév elején is látszott!
Edvind Johnsson 4.0
2021. június 06. 15:53
Ennyi pénzből magyar edzővel is hoznák az eddigi eredményeket.
gyaloggos
2021. június 06. 11:19
Rebrov nyilatkozott még egyet. AZT mondta, Kubatovval nagyon jól kijött, egy emberrel nem tudott zöld ágra vergődni a vezetőségben. NAMÁRMOSTAN! AZ az egy ember Orosz lehet, Hajnallal biztos nem volt gondja. ISMÉT azt mondta, ő nem akart elmenni, de megkérdezése nélkül igazoltak új játékosokat, s ezt tette szóvá, illetve akkora datálódik a szakítás.
jetinyugger
2021. június 05. 23:40
Minden állami adópénzt sajnálok, ami erre a káros megélhetési ún. sportcirkuszra megy. Az ok, ha fiatalok élsportolnak, vagy idősebbek tömegsportolnak, de megélhetési élsportra nem szabad egy fillér adót sem pazarolni. Lesz elég amatőr, aki szívesen focizik majd a magyar bajnokságokban, esetleg lesz majd magánszponzor is, jól elleszünk vérünket kiszívó felesleges állami pénzpazarlás nélkül is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!